Connect with us

ΤΡΕΞΙΜΟ

4.000 και συνεχίζουμε!

Published

on

Ο 2ος αγώνας «Τρέξε χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη πλησιάζει και οι εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELEXPO φαντάζουν μικρές για έναν αγώνα που αλλάζει τα δεδομένα στην άθληση και την προσφορά , ξεπερνώντας ήδη τις 4000 συμμετοχές από απλούς πολίτες μικρούς και μεγάλους που θέλουν να στηρίξουν και να ενισχύσουν με τα χιλιόμετρά τους κοινωφελή ιδρύματα.

Πέντε ημέρες πριν ξεκινήσει ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου στην Ελλάδα, κάποιες πρώτες χρηστικές πληροφορίες πρός τους συμμετέχοντες είναι απαραίτητες, καθώς χθες ήταν η πρώτη προθεσμία για το κλείσιμο των ονομαστικών εγγραφών. Ποιο συγκεκριμένα και σχετικά με τον αγώνα γίνονται γνωστά τα εξής:

– Οι ηλεκτρονικές ονομαστικές εγγραφές, ατομικές και ομαδικές, έκλεισαν την Πέμπτη (14/5) στις 9μ.μ.

– Ηλεκτρονικές εγγραφές, αλλά όχι ονομαστικές (με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα στο bib number), θα συνεχίσουν να γίνονται δεκτές μέσω του nofinishline.gr, έως και την Τρίτη (19/5) στις 9μ.μ.

– Επί τόπου εγγραφές θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα (18/5) μεταξύ 14:00 – 20:00 και τις επόμενες ημέρες στις ώρες λειτουργίας της γραμματείας, στη νότια πύλη της ΔΕΘ.

– Η γραμματεία θα ξεκινήσει τη… non stop λειτουργία της από το πρωί της Τετάρτης (20/5) στις 10:00 έως και το απόγευμα του Σαββάτου (23/5) στις 18:00 και θα είναι εγκατεστημένη στη νότια πύλη της ΔΕΘ, απέναντι από την πλατεία ΧΑΝΘ.

– Η παραλαβή των bib numbers (αριθμών) θα γίνεται από την Τρίτη (19/5) στις 10:00 από τη γραμματεία του αγώνα, στη νότια πύλη της ΔΕΘ.

– Η παραλαβή των chip καταμέτρησης χιλιομέτρων θα γίνεται από τη γραμματεία του αγώνα, την ώρα που ο κάθε συμμετέχοντας θα εμφανίζεται στο σημείο εκκίνησης (Νότια Πύλη ΔΕΘ) για να ξεκινήσει τον αγώνα του.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/