Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

66000€ μάζεψε η Πελεγκρίνι για το νοσοκομείο του Μπέργκαμο

Published

on

Η Ιταλίδα σταρ συγκέντρωσε μέσω δημοπρασίας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για ένα από τα νοσοκομεία της πρώτης γραμμής στη μάχη κατά της πανδημίας.

Η Φεντερίκα Πελεγκρίνι κατάφερε να συγκεντρώσει αυτό το ποσό σχετικά εύκολα με δεδομένο ότι στην Ιταλία δεν έχει αναγνωρισιμότητα μόνο ως η καλύτερη Ιταλίδα κολυμβήτρια όλων των εποχών, αλλά και ως κριτής σε γνωστό τηλεοπτικό τηλεπαιχνίδι. Στην δημοπρασία διέθεσε συγκεκριμένα είδη κολύμβησής και ρούχα τα οποία είχε χρησιμοποιήσει λίγο πριν ή κατά τη διάρκεια των αγώνων στους οποίους κέρδισε σημαντικά μετάλλια όπως το παγκόσμιο του 2019 και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016. Πέρα όμως από αυτά διέθεσε και ρούχα που έχει φορέσει ως κριτής στο τηλεοπτικό σόου, ενώ ένα φωτογραφικό πρακτορείο δημοπράτησε 4 υπογεγραμμένα φωτογραφικά πάνελ που ήταν μάλιστα και τα πιο ακριβοπληρωμένα αντικείμενα φτάνοντας τα 9900€. Οι τελικές τιμές πώλησης των 59 αντικειμένων προς διάθεση κυμάνθηκαν από 400 έως 9900 ευρώ. Με τα χρήματα της δημοπρασίας επέλεξε να βοηθήσει το νοσοκομειο του Μπέργκαμο, μία από τις πόλεις που έχουν πληγεί περισσότερο στην γειτονική χώρα από την πανδημία με 10000 κρούσματα και 2200 θανάτους.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/