Connect with us

ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

8000€ συγκέντρωσαν οι Έλληνες ιστιοπλόοι για τον κορονοϊό

Published

on

Οι κορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι μαζί με τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Πειραιώς και το πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά» συγκέντρωσαν το σημαντικό ποσό των 8000€ για να διατεθεί στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Από τις 22 μέχρι 25 Απριλίου ο ΙΟΠ διοργάνωσε το πανελλήνιο κύπελλο με «Θάλασσα Μπορούμε» στην πλατφόρμα της Virtual Regatta και περισσότεροι από 100 ιστιοπλόοι αλλά και λάτρεις του αθλήματος συμμετείχαν. Αθλητές όπως οι Βύρωνας Κοκκαλάνης, Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής, Μαρία Μπόζη – Ραφαηλίνα Κλωναρίδου, Βασιλεία Καραχάλιου και άλλοι έλαβαν συμμετοχή και παρότρυναν το κοινό να ενισχύσει το έργο τους. Ο κάθε ένας κατέβαλε το ποσό των 50€ για να μπορέσει να αγωνιστεί και μετά από τρεις ημέρες δράσης εικονικής ιστιοπλοΐας συγκεντρώθηκε το ποσό των 8000€ για το κοινό ταμείο που έχει δημιουργηθεί με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων την καταπολέμηση του κορονοϊού στην Ελλάδα. Κάθε ημέρα ήταν προγραμματισμένες τέσσερις ιστιοδρομίες ενώ ο medal race έγινε με τους δέκα καλύτερους και μεταδόθηκε live. Νικητές ήταν οι Ιάσωνας Βαλιάδης, Μανώλης Τριγκώνης και Μπάμς Κουαντρί που κατέλαβαν την 1η, 2η και 3η θέση αντίστοιχα.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/