Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Στην Ουγγαρία οι γυναίκες

Published

on

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας των γυναικών ενόψει το ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Τα κορίτσια του Σάκη Κεχαγιά θα ταξιδέψουν στην Ουγγαρία για το τελευταίο στάδιο.

Τη δεύτερη μέρα του 2016, η Εθνική θα αναχωρήσει για την Ουγγαρία, προκειμένου να συμμετάσχει σε τουρνουά. Το Σάββατο θα πετάξει για τη Βουδαπεστη και από εκεί θα παει οδικώς στο Μίσκολκ. Εκεί θα αντιμετωπίσει σε τουρνουά δύο ομάδες της Ουγγαρίας και την Ιταλία από τις 3 μέχρι τις 5 Ιανουαρίου.
Η Εθνική είχε βρεθεί και το καλοκαίρι στην Ουγγαρία, πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα σε κοινή προετοιμασία με τις Ουγγαρέζες.

Η ελληνική αποστολή
Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη – Χριστίνα Μπενέκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Κώτσια, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Κυριακή, 3 Ιανουαρίου
14.15 Ουγγαρία – Ουγγαρία 2
15.45 Ελλάδα – Ιταλία
Δευτέρα 4 Ιανουαρίου
14.15 Ουγγαρία – Ελλάδα
15.45 Ουγγαρία 2 – Ιταλία
Τρίτη 5 Ιανουαρίου
15.15 Ουγγαρία – Ιταλία
16.45 Ουγγαρία 2 – Ελλάδα

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/