Connect with us

TOP

Οι υποσχέσεις των σταρ για το 2016

Published

on

Μια από τις παραδόσεις κατά την αλλαγή του έτους, είναι οι υποσχέσεις-δεσμεύσεις που καλούμαστε να τηρήσουμε για να αλλάξει η ζωή μας. Οι αθλητές δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Τέσσερις από τους μεγαλύτερους σταρ της αμερικάνικης κολύμβησης λένε τις δικές τους.

Ράιαν Λόχτι
«Προσπαθώ να κόψω τα αναψυκτικά. Αποτυγχάνω κάθε χρόνο. Φέτος τα πήγαινα καλά μέχρι που δεν κατάλαβα τί συνέβη. Έτρωγα πίτσα και με έπιασε δίψα. Δίπλα μου ήταν ένα κουτάκι αναψυκτικό. Ήταν μια στιγμή αδυναμίας. Αυτό είναι η αχίλλειος πτέρνα μου. Τα αναψυκτικά. Δεν μπορώ να τα κόψω με τίποτα».

Τζέσικα Χάρντι
«Έκοψα τα αναψυκτικά πριν από τρία χρόνια μόνο και μόνο για να δω αν μπορώ να το κάνω. Ήταν μεγάλη η πρόκληση για μένα, καθώς όπως όλοι οι Αμερικανοί, έτσι και εγώ λατρεύω τα αναψυκτικά. Στην αρχή χρειάστηκε πολύ προσπάθεια και αφοσίωση. Το αποτέλεσμα είναι να μη μου αρέσουν πλέον, οπότε η προσπάθεια άξιζε. Για το 2016 αποφάσισα να τρώω λιγότερη ζάχαρη και να κοιμάμαι περισσότερο».

Μίσι Φράνκλιν
«Η πιο δύσκολη υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και δεν την τήρησα, ήταν να διαβάζω κάθε μέρα ένα κομμάτι από τη Βίβλο. Την τήρησα μέχρι τον Μάιο αλλά μετά σταμάτησα. Θα προσπαθήσω φέτος να είμαι πιο σωστή για να φτάσω την υπόσχεση μου πέρα από τον Μάιο αν και πιστεύω ότι δεν πρέπει να πιέζομε τους εαυτούς μας. Πρέπει να να βάζουμε μικρούς στόχους και σιγά σιγά να τους κάνουμε και πιο μεγάλους. Μπορεί να αλλάξω τον τρόπο φέτος για να τα καταφέρω. Αντί να διαβάζω μόνη μου, μάλλον θα προσπαθήσω να διαβάζω περισσότερο με το γκρουπ στην εκκλησία. Ο στόχος μου είναι να αυξήσω την πίστη μου».

Ελίζαμπεθ Μπάιζελ
«Η χειρότερη απόφαση που πήρα; Να σταματήσω τη σοκολάτα. Ένας στόχος που δεν είναι ρεαλιστικός. Άντεξα το πολύ δύο εβδομάδες. Φέτος όμως είναι διαφορετικά. Είναι η Ολυμπιακή χρονιά και θέλω να προσέχω περισσότερο το σώμα μου. Το 2016 είναι η χρονιά που πρέπει να προσέχουμε περισσότερο εκτός πισίνας. Να τρώμε πιο σωστά, να κοιμόμαστε περισσότερο. Θέλω πολύ να κερδίσω το χρυσό. Έχω αργυρό (400μ. μεικτή) και ένα χάλκινο (200μ. ύπτιο). Θα είναι φοβερό να έχω και τα τρία».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/