Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Το πρώτο κουπί της Ολυμπιακής χρονιάς

Published

on

Την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει το πρώτο προπονητικό κοινόβιο των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας για το 2016 και τέταρτο της φετινής αγωνιστικής χρονιάς (2015-2016).

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Οι Έλληνες πρωταθλητές μετά την εορταστική περίοδο που πέρασαν με τις οικογένειες τους και αφού γέμισαν τις μπαταρίες τους θα συγκεντρωθούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στο οποίο θα παραμείνουν μέχρι τις 24 του μηνός.
Οι αθλητές που θα συγκεντρωθούν δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με τα προηγούμενα στα οποία συμμετείχαν 17 αθλητές και αθλήτριες και ήταν οι εξής: Γιάννης Χρήστου (ΝΟΚ), Γιώργος Τζιάλλας (ΝΟΙ), Διονύσης Αγγελόπουλος (Ολυμπιακός), Γιάννης Τσίλης (ΝΟΙ), Σπύρος Γιάνναρος (ΕΝΟΑ), Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Παναγιώτης Μαγδανής (ΝΟΛ), Γιώργος Κόνσολας (ΝΑΟΣαλ), Λευτέρης Κόνσολας (ΝΑΟΣαλ), Πασχάλης Κωνσταντάς (ΝΟΘ), Θωμάς Καραμήτρος (ΝΟΚατ), Ελενα Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ), Σοφία Ασουμανάκη (ΕΝΟΑ),Κατερίνα Νικολαΐδου (ΝΟΚατ), Μαρία Πέργουλη (ΝΟΘ), Γεωργία Δημάκου (ΝΑΣ), Αννέτα Κυρίδου (ΝΟΘ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/