Γκολομέεβ, Βαζαίος, Χρήστου, Δράκου στο ευρωπαϊκό από τώρα

Με τέσσερα μέλη να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση για το ευρωπαϊκό της Γλασκόβης ξεκινά η Εθνική ομάδα της κολύμβησης, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η ΚΟΕ.

Ναι μεν η περίοδος επίτευξης των ορίων ξεκινά από σήμερα, ωστόσο η ΚΟΕ έδωσε την πρόκριση σε όλους όσοι κατάφεραν να μπουν σε τελικό, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Αυτοί είναι:
– Κριστιάν Γκολομέεβ, 50μ. ελεύθερο
– Απόστολος Χρήστου, 50/100μ. ύπτιο
– Άνδρεας Βαζαίος, 200μ. μεικτή
– Νόρα Δράκου, 50μ. ύπτιο
Οι παραπάνω αθλητές θεωρείται βέβαιο πως ακόμα και χωρίς την προϋπόθεση του παγκόσμιου θα κατάφερναν να πιάσουν όριο για το ευρωπαϊκό καθώς όλοι τους είναι υποψήφιοι για συμμετοχή σε τελικό στη Γλασκόβη.
Γκολομέεβ, Χρήστου και Βαζαίος βρίσκονται πλέον στην καλύτερη αγωνιστική ηλικία κολυμβητή και οι προσδοκίες που υπάρχουν για την τριάδα που έχει ξεφύγει από τα στενά ελληνικά πλαίσια, είναι ιδιαίτερα υψηλές. Από την άλλη, η Δράκου άφηνει σιγά σιγά πίσω της όλα τα προβλήματα των προηγούμενων ετών και φέτος δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρεία, γιατί στην πράξη και την ημέρα του αγώνα, οι παράγοντες διαφέρουν και σαφώς επηρεάζουν, όχι μόνο τους Έλληνες αθλητές αλλά ακόμα και πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας κολυμβησης.

Tags

WH7-banner