Connect with us

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

Με πείρα από μπάσκετ και ποδόσφαιρο η νέα πρόεδρος του ΟΑΚΑ

Published

on

Τη δικηγόρο Μαρία Σπυριδάκη διόρισε ο Λευτέρης Αυγενάκης πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου στο ΟΑΚΑ.

του  Σταύρου Γεωργακόπουλου
[email protected]

Με προϋπηρεσία κυρίως σε πόστα που αφορούν στη ναυτιλία, η 43χρονη νομικός έχει διατελέσει και αναπληρώτρια γραμματέας Επιστημονικών Φορέων στη Νέα Δημοκρατία. Πρόκειται για άτομο που έχει γνώση του αθλητισμού, καθώς στο παρελθόν συνεργάστηκε με δικηγορικό γραφείο, το οποίο εκπροσωπούσε νομικά  πολλές ΚΑΕ, τον ΕΣΑΚΕ, σε ορισμένες περιπτώσεις την ΕΠΟ, ενώ είχε συμμετοχή και σε διαγωνισμούς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. 

«Η κα. Σπυριδάκη είναι Δικηγόρος από το 2001 και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ανταγωνισμού από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Δικηγόρος στη Νομική Υπηρεσία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς από το 2007, ενώ έχει διατελέσει ειδική επιστημονική συνεργάτης – νομική Σύμβουλος στον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας, Αccredited Parliamentary Assistant στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, νομική σύμβουλος σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και ενώσεις (ΕΣΥΔ ΑΕ, ΕΛΟΕΝ, ΕΣΤΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ, ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΑΣ), μέλος της νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Έχει επίσης διατελέσει μέλος Δ.Σ. στην Logistics OLPS.A. και στον Οίκο Ναύτου», ανέφερε το δελτίο Τύπου.

Συντονίστρια γενική διευθύντρια του ΟΑΚΑ διορίστηκε άλλο ένα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για την Εριφύλη Γαλλή που διετέλεσε αναπληρώτρια γραμματέας Παραγωγικών Τομέων με πολυσχιδή δραστηριότητα στον ιδιωτικό και στον δημόσιο τομέα.

 «Η κ. Γαλλή έχει πραγματοποιήσει σπουδές σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο University of London. Έχει εργαστεί σε υψηλόβαθμες επιτελικές θέσεις σε μεγάλες εταιρίες του ιδιωτικού και του δημοσίου τομέα, όπως στην COSMOTE A.E., την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., την ΤΡΑΜ Α.Ε., το ΕΒΕΑ κλπ. Είναι συνιδρύτρια ΜΚΟ για τα παιδιά και εισηγήτρια σε θέματα επιχειρηματικότητας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Κηφισιάς», ανέφερε το βιογραφικό της συντονίστριας γενικής διευθύντριας.

Αναπληρωτής γενικός διευθυντής διορίστηκε ο Αλέξανδρος Κανδύλης. 

«Ο κ. Κανδύλης έχει πτυχίο Sports Business Management και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Sports Management από το University of Portsmouth του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάστηκε σε εκπαιδευτικά ιδρύματα της Αγγλίας ως υπεύθυνος αθλητικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων, ενώ συμμετείχε στην Ομάδα Υλοποίησης Έργου μεγάλου ΣΔΙΤ για 14 σχολικές μονάδες στην Αττική», είναι το βιογραφικό του Αλέξανδρου Κανδύλη.

Αντιπρόεδρος ο Εμμανουήλ Δετοράκης, γραμματέας η Παναγιώτα Παναγιωτοπούλου, μέλη ο Νικόλαος Αδαμόπουλος, ο Θόδωρος Αμπατζόγλου, ο Γεώργιος Κάτσινας, ο Ορέστης Παπαδημάτος και από την ΕΟΕ οι Γιώργος Αλικάκης, Μιχάλης Φυσετζίδης. 

 «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και τα νέα επιτελικά στελέχη σηματοδοτούν τη βούληση του Υφυπουργείου, αλλά και της κυβέρνησης, για μία νέα εποχή στη διαχείριση των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Μια εποχή εξωστρέφειας και βελτιωμένης διαχείρισης, που θα καταστήσει το ΟΑΚΑ ένα κόμβο αθλητισμού και πολιτισμού, όχι μόνο για το λεκανοπέδιο, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα», δήλωσε για τη νέα διοίκηση ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες