Νέο ξεκίνημα για την Κελαϊδίτη

Μια καινούργια αρχή θα αποτελέσει η φετινή χρονιά για την πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία επανέρχεται ανανεωμένη και με στόχο να κατακτήσει ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις μέσα στο 2018.

Μετά από την περσινή εδραίωση στη διεθνή ελίτ, με σημαντικές διακρίσεις στο ευρωπαϊκό και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και μετά από το διάλειμμα από τις προπονήσεις που έκανε το τελευταίο διάστημα, η Κελαϊδίτη μπαίνει πλέον σε μία νέα φάση της καριέρας της, επιστρέφοντας με περισσότερη διάθεση.
Από τα τέλη Ιανουαρίου η 17χρονη πρωταθλήτρια έχει επανέλθει στις προπονήσεις και ξεκίνησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ώστε μέσα στις επόμενες εβδομάδες να μπει σταδιακά σε πλήρεις ρυθμούς και να ετοιμάσει τα καινούργια προγράμματά της.
Σε όλη αυτή την προσπάθειά της θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της ΕΓΟ, η οποία βρίσκεται στη διαδικασία επιλογής του κατάλληλου προπονητικού επιτελείου, αποτελούμενου από προπονήτρια και χορογράφο, για να αναλάβει το Κέντρο Υψηλών Επιδόσεων του ατομικού της ρυθμικής που πρόκειται να επαναλειτουργήσει πολύ σύντομα στο ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, όπως είχε προαναγγελθεί. «Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα στις προπονήσεις. Έχω πολλή όρεξη και ήρθα με πιο μεγάλους στόχους για το μέλλον. Είναι πολύ θετικό που θα έχω μεγαλύτερη υποστήριξη από την Ε.Γ.Ο., για να μπορέσω να φτάσω πιο ψηλά με τη βοήθεια της Ομοσπονδίας. Για φέτος, θέλω να κυνηγήσω μία σημαντική διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Σόφια. Εφόσον έχω αρκετό χρόνο για να προετοιμαστώ καλά με την προπονήτριά μου, θα πάω εκεί για να κάνω την καλύτερη εμφάνισή μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Κελαϊδίτη.

Tags

WH7-banner