ΒΟΛΕΪ

Ο Άρης ανακοίνωσε την Δρακουλίδου

Την πρώτη του μεταγραφή ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του Άρη καθώς συμφώνησε με τη διεθνή πασαδόρο Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.

του Δημήτρη Τυχάλα

Ουσιαστικά εδώ έχουμε μια «ανταλλαγή» πασαδόρων καθώς λίγες ημέρες νωρίτερα η Θέτις Βούλας, ομάδα στην οποία έπαιζε την τελευταία διετία η Δρακουλίδου, είχε αποκτήσει τη Λαμπρινή Κωνσταντινίδου η οποία φέτος φόρεσε τη φανέλα του Άρη.

Η Δρακουλίδου επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη όπου ξεκίνησε την καριέρα της (Μακεδόνες Αξιού, Ελπίδα) ένώ έχει αγωνιστεί και στον Πανναξιακό με την ίδια να δηλώνει:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την επιστροφή στην πόλη μου, την Θεσσαλονίκη, και για την μεταγραφή μου στην ομάδα του Άρη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μεγάλη παράδοση και χαίρομαι που θα είμαι μέλος του. Εύχομαι να ξεπεραστεί πλήρως η τωρινή κατάσταση, να επανέλθουμε στην κανονικότητα και να βρεθούμε όλοι μαζί στο γηπεδο. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και την διοίκηση του Άρη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου και εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».