Παραπληροφόρηση η δημοσίευση ανακοίνωσης ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ;

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ ή δεν ξέρουν να διαβάζουν ή νομίζουν ότι εμείς δεν ξέρουμε να διαβάζουμε.

Πριν από λίγο το διοικητικό συμβούλιο* του ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση περί παραπληροφόρησης σχετικα με το ρεπορτάζ του Sportsfeed για αναστολή της λειτουργίας των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ. Δεχόμαστε ότι έχει δίκιο το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και ότι τα γραφεία των ΕΑΣ δεν κλείνουν. Εμείς όμως ως μέσο, δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από το να αναπαράξουμε επίσημο έγγραφο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με αριθμό πρωτοκόλλου 322 που στάθληκε στα σωματεία στις 2 Σεπτεμβρίου 2020 και αναφέρει ρητά:

Κύριοι,
Μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ για αναστολή της λειτουργίας του και των κατά τόπους ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, σας γνωρίζουμε ότι από την Τρίτη 1/9/2020 είμαστε σε αναστολή της λειτουργίας μας. Η επικοινωνία μας θα γίνεται μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Ποια είναι η σημερινή απάντηση του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ;

Για μία ακόμη φορά, το γνωστό site της παραπληροφόρησης επιχειρεί να δημιουργήσει σύγχυση και εντυπώσεις στο χώρο του αθλήματος μας, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις δικές του γνωστές σκοπιμότητες.
Παραπληροφορεί λοιπόν τον κόσμο του στίβου, ότι ο ΣΕΓΑΣ κλείνει τις ΕΑΣ χρησιμοποιώντας μια άστοχη γνωστοποίηση της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης προς τα σωματεία μέλη της, στην οποία ενημερώνει ότι κλείνουν τα γραφεία της, γενικεύει και ισχυρίζεται πως αυτό αφορά απόφαση του ΣΕΓΑΣ για όλες τις ΕΑΣ της χώρας, πράγμα ψευδές και ανυπόστατο.
Η λειτουργία των ΕΑΣ συνεχίζεται κανονικά, ανεξάρτητα από την αναστολή σύμβασης των εργαζομένων σε αυτές, όπως κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία και του ΣΕΓΑΣ, όπου μεγάλο μέρος του προσωπικού βρίσκεται ήδη σε αναστολή συμβάσεων».

Δηλαδή:

• Η κοινοποίηση της ανακοίνωσης της ΕΑΣ ΣΕΑΣ Θεσσαλονίκης είναι παραπληροφόρηση
  • Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι άστοχο
  • Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, άλλα διαβάζει στην εσωτερική αλληλογραφία με τον κεντρικό ΣΕΓΑΣ και άλλα καταλαβαίνει.

Χάθηκε η μπάλα…

*Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ