Προθέρμανση για το παγκόσμιο κύπελλο στο βάθρο

Εξαιρετικό ήταν το ξεκίνημα για το δίδυμο της Ολυμπιακής κατηγορίας 470, Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή στο Μαϊάμι, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα βόρειας Αμερικής που αποτελεί την… προθέρμανση για το παγκόσμιο κύπελλο.

Αν και στις δύο πρώτες ιστιοδρομίες οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο δεν τα πήγαν καλά έχοντας μία 23η θέση και ποινή στη δεύτερη, στη συνέχεια ήταν εξαιρετικοί σημειώνοντας δύο πρωτιές, μια δεύτερη θέση, δύο τρίτες, μία πέμπτη και μία 7η για να ολοκληρώσουν τελικά στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με 45 βαθμούς ποινής πίσω από τους Βρετανούς Πέισενς και Γκρουμπ (30) και τους Σουηδούς Ντάλμπεργκ – Μπέργκστρομ (40).
Μάντης και Καγιαλής ετοιμάζονται τώρα για το δεύτερο αγώνα της σειράς του παγκοσμίου κυπέλλου που από την Ιαπωνία και την Ενοσίμα μεταφέρεται στο Μαϊάμι. Θυμίζουμε ότι το δίδυμο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, πίσω από τους Αυστραλούς Μπλίτσερ και Ράιαν οι οποίοι απουσιάζουν από το παγκόσμιο κύπελλο που ξεκινά στις 21 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 28.

Tags

WH7-banner