Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αποστολή Γκουανγκτζού 2019: Starting lists Γκολομέεβ – Χρήστου

Published

on

Η πιο ενδιαφέρουσα μέρα του 18ου παγκόσμιου πρωταθλήματος για τον ελληνικό αθλητισμό, είναι η σημερινή με τον Κριστιάν Γκολομέεβ να θέλει να γράψει ιστορία και τον Απόστολο Χρήστου να ψάχνει την πρώτη του συμμετοχή σε τελικό παγκοσμίου.

Γκουανγκτζού   Θανάσης Νικολάου
[email protected] follow me@ThanNikolaou

50μ. ελεύθερο ανδρών – τελικός

  • Χρονικά είναι ο δεύτερος τελικός της ημέρας, μετά το 50αρι πεταλούδας των γυναικών. Από τους διοργανωτές έχει οριστεί στις 20:09 (14:09 Ελλάδας). Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ είναι σε καλή κατάσταση και το μόνο που θέλει είναι καλή εκκίνηση και να βγει σωστά από το νερό για να κάνει πανελλήνιο ρεκρό (21.44) το οποίο ενδεχομένως να τον ανεβάσει και στο βάθρο των νικητών. Ο Γκολομέεβ θα πέσει στην 6η διαδρομή έχοντας δίπλα του το δευτεραθλητή κόσμου του 2017, Μπρούνο Φράτους. Κέιλεμπ Ντρέσελ και Μπεν Πράουντ πέφτουν στο 4 και το 3 αντίστοιχα. Οι πιθανότητες ο Άρης Γρηγοριάδης να μην είναι πλέον ο μόνος μεταλλιούχος σε παγκόσμιο πισίνας μετά τις 14:10. είναι καλές.

50μ. ύπτιο ανδρών – ημιτελικοί

  • Ο Απόστολος Χρήστου έχει την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό παγκόσμιου πρωταθλήματος και να μείνει ο μοναδικός Έλληνας που θα αγωνιστεί την τελευταία μέρα των αγώνων του 18ου παγκόσμιου πρωταθλήματος. Η ημιτελική σειρά (1η) του Χρήστου θα διεξαχθεί στις 21:08 (15:08 ώρα Ελλάδας) με τον αθλητή του Παναγιώτη Βελέντζα να κολυμπά στη 2η διαδρομή ανάμεσα στον Εβγκένι Ριλόφ (1η) που κέρδισε χρυσό στο 200αρι και αργυρό στο 100αρι και στον Ράιαν Μέρφι (4η) που ήταν δεύτερος στο 200αρι. Ο Χρήστου μπόρεί να κολυμπήσει κάτω από 24.88 που είναι το ρεκόρ. Με καλή εκκίνηση και καλή έξοδο από το νερό δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και να μπεί στον τελικό.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/