Στο Decanation Τριβυζάς, Πεσιρίδου και Γιαννοπούλου

Σε ένα από τα κορυφαία μίτινγκ στίβου που διεξάγονται στην Ευρώπη, στο περίφημο Decanation της Γαλλίας, θα συμμετάσχουν ο Πάνος Τριβυζάς, η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

Τα τρία μέλη της Εθνικής ομάδας, επιστρέφουν στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Ανζέρ, δύο μήνες μετά την πετυχημένη παρουσία στη Λιλ όπου συνέβαλλαν στην παραμονή της ελληνικής ομάδας στη σούπερ λίγκα.
Ο συγκεκριμένος αγώνες διεξάγεται στις 9 Σεπτεμβρίου και αποτελεί τυο δέκαθλο των εθνών καθώς στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται μόνο αγωνίσματα που υπάρχουν στο δέκαθλο (και το έπταθλο) και οι παραδοσιακές δυνάμεις (ακόμα και οι ΗΠΑ) κατεβάζουν ολόκληρες ομάδες για να διεκδικήσουν τον τίτλο. Πρώτοι και οι καλύτεροι οι Γάλλοι που για να στηρίξουν τη διοργάνωση καταβάζουν ότι καλύτερο διαθέτουν (που βρίσκεται σε κατάσταση να αγωνιστεί).
Για τον Τριβυζά (200μ.) και τη Γιαννοπούλου (800μ.), αυτός θα είναι ο πρώτος αγώνας μετά διάστημα σχεδόν 1,5 μήνα, ενώ η Πεσιρίδου (100μ. εμπόδια) προέρχεται από το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου συμμετείχε στα 100μ. εμπόδια.

Tags

WH7-banner