Στόχος στο ομαδικό τεχνικό, η υπέρβαση

Με ανανεωμένη ομάδα και στόχο κάτι καλύτερο από τη 12η θέση του 2015 στο Καζάν αγωνίζεται σήμερα στη μία το μεσημέρι η Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης, στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του παγκόσμιου πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη.

Οι Σοφία Σαραντίδη, Αθανασία Τσόλα, Γιάννα Γκεοργκίεβα, Εβελίνα Παπάζογλου, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Βαλεντίνα Φαραντούρη, Σοφία Μαλκογεώργου και Ιφιγένεια Δίπλα πέρασαν στον τελικό με την 9η επίδοση και φιλοδοξία τους είναι τουλάχιστον να διατηρηθούν σε αυτήν τη θέση.
Στον τελικό συμμετέχουν όλες οι υπερδυνάμεις με τη Ρωσία να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί καθώς έχει κερδίσει όλα τα χρυσά μετάλλια στο συγκεκριμένο αγώνισμα (5) από τη στιγμή που καθιερώθηκε. Η τριάδα Πάτσκιεβιτς, Σίσκινα και Τιμανίνα έχουν κερδίσει απαό τέσσερα χρυσά.
Η Ανο Βολοσίνα, σε περίπτωση που η Ουκρανία καταφέρει να μπει στα μετάλλια, θα κερδίσει το τρίτο της σε αυτήν τη διοργάνωση (έχει χάλκινο στο σόλο και το ντουέτο στο τεχνικό πρόγραμμα) και θα είναι η πρώτη αθλήτρια που θα έχει κάταφέρει κάτι τέτοιο.

WH7-banner