Συγκεντρώνεται η Εθνική ανδρών για τα φιλικά με Ιταλία

Τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων θα συγκεντρωθεί η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα παιχνίδια που έχουν απομείνει στον 5ο προκριματικό όμιλο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019.

Ο προπονητής της Εθνικής Νίκος Γραμματικός έχει καλέσει 20 παίκτες για την προετοιμασία αλλά και τις φιλικές αναμετρήσεις με την Ιταλία που θα πραγματοποιηθούν Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου (ώρα 19:30) στην αίθουσα «Γ. Κασσιμάτης» του ΟΑΚΑ. Οι αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Παπαδιονυσίου, Κωστακίδης, Κρητικός, Τζηράς (Ολυμπιακός), Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Δομπρής (ΑΕΚ), Κοτανίδης, Αραμπατζής, Καλόμοιρος (ΠΑΟΚ), Αραπακόπουλος, Μωραΐτης (ΑΣΕ Δούκα), Δέσπος (ΧΑΝΘ), Λαδάκης (ΓΑΣ Καματερού), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Μάλλιος (Μπούρσα- Τουρκία), Ανδρέου (Πιοτρκοβιάνιν- Πολωνία), Ιωάννου (Ποντόλ Κομπόλ- Γαλλία), Λοίζος (Κέρχενγκ- Λουξεμβούργο), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).
Όσοι αθλητές επιλεγούν για τον αγώνα με το Βέλγιο θα βρίσκονται στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου και την επόμενη ημέρα η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την πόλη Λέουβεν.

Tags

WH7-banner