Connect with us

ΠΑΛΗ

Νέα Πάλη: «Τεχνικός σύμβουλος της ομοσπονδίας ο υπαίτιος»

Published

on

Απάντηση στην ανακοίνωση αποποίησης ευθυνών της απερχόμενης διοίκησης της ομοσπονδίας πάλης, εξέδωσε η Νέα Πάλη με τον επικεφαλής Γιάννη Αρζουμανίδη να προχωρά σε αποκαλύψεις.

Στην ανακοίνωση της Νέας Πάλης που απαντά σε αυτήν που εξέδωσε η απερχόμενη διοίκηση της ΕΛΟΠ (διαβάστε εδώ) αναφέρεται:

Ο συνδυασμός Νέα Πάλη στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του θύματος που εκπροσωπείται από την δικηγόρο Ειρήνη Μαρούπα.   

Η ομοσπονδία χρησιμοποιεί ακόμη μια φορά την τακτική ΄΄ ζητήστε μου όλοι συγνώμη δημόσια εδώ και τώρα!΄΄ .Πολύ πρόωρο και βιαστικό κατά την άποψή  μας το δελτίο τύπου της ΕΛΟΠ. Μάλιστα αφιερώνει τα τρία τέταρτα του κειμένου στο να επιδείξει πόσο λάθος είναι όλοι οι άλλοι χωρίς να κάνει την αυτοκριτική της. Αναφέρει με έντονα γράμματα αυτολεξεί πως << Σε καμία περίπτωση δεν ήταν στέλεχος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, δεν ήταν προπονητής Εθνικής Ομάδας και δεν ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΟΠ. >>  Ξεχνάει πως ο υπαίτιος υπήρξε τεχνικός σύμβουλος Ομοσπονδίας το 2016 ( ΑΔΑ ΨΤ5Μ469ΗΙ1-ΘΜΠ για όσους ενδιαφέρονται )  .  

Το δελτίο τύπου μάλιστα αναφέρει  πως τιμώρησε πειθαρχικά τον συγκεκριμένο προπονητή με απόφαση του ΔΣ στις 4/11/2017 ΑΔΑ:ΨΤ5Μ469ΗΙ1-ΘΜΠ . Παραθέτουμε το απόσπασμα για να γίνει γνωστό της πάσει πως προχώρησε  προσωρινή   αναστολή των δραστηριοτήτων   και δεν επιβλήθηκε άλλη πειθαρχική ποινή.  

Σχετικά παρατείθεται το κρίσιμο απόσπασμα :   

– Στο σημείο αυτό το λόγο παίρνει ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Τραμπάκουλας αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον κ. ………

 Απόφαση: Μετά από διαλογική συζήτηση το ΔΣ αποφασίζει ομόφωνα την αναστολή οποιασδήποτε σχέσης και συμμετοχής του κ. ..το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ομοσπονδίας μέχρι της τελεσιδικίας της υπόθεσης από τα αρμόδια δικαστήρια. 

΄΄Η Ομοσπονδία φαίνεται να εξαντλεί την αυστηρότητά της σε όσους δεν θεωρεί ΄΄ δικά της παιδιά΄΄. 

Αντί να επαινείτε  το θάρρος που έδειξε το η αθλήτρια παρά το νεαρό της ηλικίας της πάτε λαθεμένα να καλέσετε σε απολογία την νόμιμη εκπρόσωπό της.  Οι κινήσεις σας είναι σπαμωδικές και δείχνουν την ανησυχία σας . Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία : βαθιά ριζωμένες διοικήσεις παραμένουν αποκομμένες από τα  προβλήματα των αθλητών που  εκπροσωπούν!

 Πρέπει όλοι μας να δείξουμε σεβασμό σε αυτή την πληγωμένη ψυχή που ως δίαυλο επικοινωνίας έχει ορίσει την  δικηγόρο Ειρήνη Μαρούπα.    

Έχουμε ιερό καθήκον  να σταθούμε δίπλα σε όσους έχουν το θάρρος να σπάσουν τη σιωπή τους και τόλμησαν να μιλήσουν για κακοποίηση , παρενόχληση , εκβιασμό και αδικία.  Ως ομοσπονδία είναι προτιμότερο να συμπαρασταθείτε στις πληγωμένες ψυχές όλων των παιδιών. Κάνετε επιτέλους αυτοκριτική. Μην μεροληπτείτε χωρίς να ενημερώνετε το σύνολο. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους σπάνε την σιωπή τους. Μπράβο και στην Σοφία Μπεκατώρου που άνοιξε τον δρόμο και είχε το θάρρος να δώσει στη δημοσιότητα και να κατονομάσει τον υπαίτιο που την παρενόχλησε. 

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες