Connect with us

XMAN

Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω

Published

on

Καλησπέρα σε όλους από την Τζια. Επέστρεψε ο φίλος μου ο Δημήτρης σήμερα και είχαμε να πούμε τα δικά μας. Είχε Βενιζέλο το μενού σήμερα στον καπετάν Λούη.

Αποκαλύπτει ο Xman
[email protected]

Δε θα σας απασχολήσω με τα του «Μπένι» που ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο μπάσιμο στην κεντρική πολιτική σκηνή. Έχουμε την κωπηλασία σήμερα και την τετράμηνη καθυστέρηση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να γνωμοδοτήσει περί των οικονομικών της ΕΚΟΦΝΣ όπου έχει εντοπιστεί οικονομικό πρόβλημα.

  • Έκανα μερικά τηλέφωνα και έμαθα τι έχει συμβεί. Οι σταθεροί μου αναγνώστες το έχουν καταλάβει από την προηγούμενη παράγραφο. Το ποτάμι όμως δε γυρίζει πίσω…

Τα λάθη του ΝΟΘ

Συνέλευση έχουν αύριο στο Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και προβλέπω εντάσεις. Οι χειρισμοί του προέδρου Άκη Τσαλίκη έχουν ανοίξει εσωτερικά μέτωπα καθώς ο παραδοσιακά γαλάζιος όμιλος έχει βρεθεί απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

  • Ακόμα περισσότερο ζορίζει τον Τσαλίκη το γεγονός πως χθες βγήκε αθλήτρια του ομίλου του να δηλώσει στήριξη στον Λυκομήτρο στον οποίο ο Τσαλίκης είναι απέναντι.

Διαψεύδει ο Ψαθάς συνεργασία με Σταθόπουλο

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΓΟ, Χρήστος Ψαθάς μου έστειλε διάψευση συνεργασίας με τον Θανάση Σταθόπουλο. «Η Ώθηση δεν διαπραγματεύεται θέσεις και αρχές που έχει διακηρύξει στα σωματεία της Γυμναστικής, με βασική αυτή της αυτόνομης καθόδου στις επικείμενες εκλογές της ΕΓΟ, διαψεύδοντας τα σενάρια που επινοούν ορισμένοι και δημοσίευσαν σε ΜΜΕ (Sportsfeed 11/11/2020 και 14/11/2020). Τα παραπάνω συνιστούν απάντηση σε όσους με πολύ ευκολία υιοθετούν κακή προπαγάνδα σε βάρος της κίνησης μας. Ήδη, η πλειοψηφία των σωματείων, γυρίζει την πλάτη σε τέτοιου είδους μυθεύματα και στηρίζει την προσπάθεια της ΏΘΗΣΗΣ, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία» αναφέρει στο σημείωμα που μου έστειλε ο Ψαθάς. Κυριακή κοντή γιορτή αγαπητέ Χρήστο. Καταγράφηκε η τοποθέτηση σου και ο καιρός θα δείξει…

  • Εγώ πάντως δεν αναφέρθηκα σε σωματεία. Σε δίαυλο επικοινωνίας που έχει ανοίξει ανάμεσα σε Σταθόπουλο – Ψαθά έγραψα και πως οι δυο τους θα συνεργαστούν για να πάρουν την ομοσπονδία.

Καταγγελία για βουλγάρικη προμήθεια

Κάθε πρωί που ανοίγω το mail μου βρίσκω… διαμάντια. Σήμερα μου ήρθε καταγγελία που αφορά ομοσπονδία που ανέθεσε προμήθεια σε εταιρεία με έδρα τη βουλγαρία και μέτοχο μέλος διοικητικού συμβουλίου σωματείου στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον είναι ότι η ανάθεση της προμήθειας έγινε στην πενταπλάσια τιμή από άλλες προσφορές… ‘Εχω τα στοιχεία.

Καταγγελία για μεταγραφική «πίεση»

Άλλη καταγγελία που έλαβα από γονέα αθλητή που θέλει να βγει και επώνυμα ο ίδιος καθώς του διεμήνυσαν πως ο γιος του που είναι καλός αθλητής θα πάρει μεταγραφή σε σωματείο που υποδεικνύει ο Εθνικός προπονητής. Αν δεν πάει εκεί, να ξεχάσει την Εθνική…

Advertisement

Advertisement

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2018 Sportsfeed.gr

Sportsfeed.gr - To No1 ελληνικό site για τους Ολυμπιακούς Αγώνες