Connect with us

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Μόλβαλης: «Βγήκε όπως έπρεπε η προετοιμασία»

Published

on

Η Εθνική ομάδα των καταδύσεων γύρισε πριν λίγες μέρες από την προετοιμασία στη Μόσχα και θα προετοιμαστεί όλο τον Ιανουάριο στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο σημαντικό αγώνα στα μέσα Φεβρουαρίου.

του Παναγιώτη Βότση
[email protected]

Οι Νίκος Μόλβαλης, Θάνος Τσιρίκος, Θεόφιλος Αυθίνος και η Αγγελική-Λυδία Γεωργοπούλου μπορεί να πέρασαν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μακριά από τις οικογένειές του, όμως η επιλογή αυτή τους έδωσε τη δυνατότητα να κάνουν προπόνηση σε καλές εγκαταστάσεις, δίπλα σε αθλητές από εθνικές ομάδες άλλων χωρών. Ο Νίκος Μόλβαλης δήλωσε τα εξής στο Sportsfeed: «Ήταν όλα μια χαρά ως προς τις εγκαταστάσεις και βγήκε η προετοιμασία όπως έπρεπε. Υπήρχαν και αθλητές από άλλες χώρες όπως η Σερβία και η Βουλγαρία μαζί με τους αθλητές της Ρωσίας, οπότε είχαμε ένα πολύ ωραίο κλίμα προπόνησης μαζί με τους άλλους αθλητές». Το αγωνιστικό τους πρόγραμμα έχει ως βασικό στόχο το τουρνουά του Τόκιο στις 21-26 Απριλίου στο οποίο θα δοθούν οι τελευταίες Ολυμπιακές προκρίσεις. Το πρώτο αγωνιστικό ραντεβού της σεζόν για τους Έλληνες έχει δοθεί στο μίτινγκ της Μαδρίτης που θα διεξαχθεί μεταξύ 14-16 Φεβρουαρίου.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/