Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νίκησε τη λευχαιμία η Ίκεε και βάζει στόχο το 2024!

Published

on

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγο στην Ιαπωνία καθώς η 19χρονη Ρικάκο Ίκεε πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Η Γιαπωνέζα κολυμβήτρια που αποτελούσε το μεγαλύτερο όνομα της Ιαπωνίας για τους Ολυμπιακούς του 2020, διαγνώστηκε τον περασμένο Φερβουάριο με λευχαιμία και σταμάτησε αμέσως τις προπονήσεις για να ξεκινήσει τις χημειοθεραπείες. Μόλις πριν από μερικά λεπτά βγήκε από το νοσοκομείο έχοντας ολοκληρώσει τις θεραπείες και δήλωσε έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι.
Η Ίκεε είχε προκαλέσει παγκόσμια συγκίνηση στην κολυμβητική οικογένεια (και όχι μόνο) όταν η ίδια είχε ανακοινώσει το πρόβλημα της υγείας της λέγοντας ότι θα δώσει τον αγώνα της ζωής της. Βγήκε νικήτρια και αυτό έδωσε μεγαλύτερη χαρά στους συμπατριώτες της από τα χρυσά μετάλλια που ανέμεναν να κερδίσει η 19χρονη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/