Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Για το χρυσό στην Πράγα

Published

on

Με τίτλο «Ο Τσάτουμας πάει για το χρυσό στην Πράγα», η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στίβου είχε θέμα στην επίσημη ιστοσελίδα της για τον Έλληνα πρωταθλητή.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Γίνεται αναφορά αρχικά στο γεγονός ότι ο κορυφαίος μας άλτης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στη Ζυρίχη, πίσω από τον Βρετανό Γκρεγκ Ράδερφορντ, αλλά έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει και το χρυσό, αφού στον προκριματικό «προσγειώθηκε» στα 8.19μ.
Αφού γίνεται ανάλυση στον αγώνα στη διοργάνωση της Ελβετίας, υπενθυμίζει ότι στο Πεκίνο είχε πάλι μεγάλο άλμα στον προκριματικό με 8.27μ., αλλά στον τελικό έκανε τρεις άκυρες.
«Το ασημένιο μετάλλιο είναι όμως υπέροχο αποτέλεσμα για τον άνδρα από τη Μεσσήνη, ισοφαρίζοντας το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού του 2007 στο Μπίρμιγχαμ. Τώρα ο 32άχρονος Έλληνας μηκίστας, κάτοχος του ρεκόρ με 8.66μ. το 2007 από τον Καλαμάτα, στοχεύει να πάει ένα βήμα παραπάνω στο επερχόμενο πρωτάθλημα στην Πράγα. Και ήδη επέστρεψε στις προπονήσεις για να σιγουρευτεί ότι δεν θα χάσει τη χρυσήευαιρία τον Μάρτιο», αναφέρει συγκεκριμένα το θέμα που δημοσιεύται στην ΕΑΑ (www.european-athletics.org).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/