Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Δημητράκης: «Το πίστεψα και βγήκε»

Published

on

Στους 16 ανέβηκε ο αριθμός της ελληνικής αποστολής για Γλασκόβη με τον Ανδρέα Δημητράκη να πιάνει το όριο και να ετοιμάζει πια βαλίτσες για Βρετανία.

της Πηνελόπης Γκιώνη
[email protected]

Ο 28χρονος αθλητής των μεσαίων αποστάσεων κατάφερε να πιάσει το όριο για Γλασκόβη (όριο 3:45.00) σήμερα στην κούρσα των 1500μ. του Βαλκανικού πρωταθλήματος τρέχοντάς το σε 3:44.92. Είχε φανεί από την τελευταία του κούρσα στα 1500μ. του πανελληνίου πρωταθλήματος στο ΣΕΦ πως μπορεί να τρέξει το όριο αφού είχε μείνει μόλις 0.00.54 μακριά από το όριο. Με το… εισιτήριο πλέον στα χέρια ο Δημητράκης δηλώνει στο Sportsfeed: «Το πίστεψα και βγήκε, είμαι πολύ χαρούμενος. Ρίσκαρα μια γρήγορη κούρσα από την αρχή για να το κάνω αλλά κανένας δεν βοήθησε και με πέρασαν στο τέλος αλλά τα έδωσα όλα και βγήκε. Τώρα που είμαι καλύτερα από τον τραυματισμό πιστεύω θα πάω καλύτερα εκεί και στοχεύω να κάνω μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι ένα ατομικό ρεκόρ».

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/