Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Διακοπές… και ανοιχτός

Published

on

Προτιμάει ακόμη τις διακοπές και λέει όχι στον κλειστό. Ο λόγος για την Ντάρια Κλισίνα , που θα αφήσει το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Πράγα και θα μπει σε προπονήσεις στα τέλη Οκτώβρη.

του Τόλη Λελεκίδη
[email protected]

Μπορεί η Μαρία Κούσινα να είπε το ναι για το ευρωπαϊκό κλειστού, αλλά η συμπατριώτισσά της Ντάρια Κλισίνα δεν θα είναι παρούσα. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια του μήκους θέλει να ρίξει το βάρος στην προπόνηση για να είναι έτοιμη για το καλοκαίρι.
«Χρειάζομαι χρόνο, ώστε να προσαρμοστώ καλά στις νέες μεθόδους προπόνησης. Ακόμη ξεκουράζομαι και θα ξεκινήσω προπονήσεις στα τέλη Οκτώβρη. Στόχος μου για του χρόνου είναι μια πετυχημένη εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Πεκίνο», δήλωσε η 23χρονη.
Ν’ αναφέρουμε ότι η προετοιμασία της γίνεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην ακαδημία IMG στη Φλόριδα. Πιθανότατα ο πρώτος της φετινός αγώνας θα είναι στο «Ντάιαμοντ Λιγκ» στη Ντόχα τον Μάιο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/