Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Εισήγηση σε Αλαφούζο για τη Γιάννα

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Προκάλεσε αίσθηση η αποκάλυψή μου ότι γίνονται προσπάθειες για να βρουν άκρη ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Δημήτρης Μελισσανίδης! Ακόμα και τον Σωκράτη Κόκκαλη φαίνεται ότι ενδιαφέρει πλέον η σύμπλευση των δύο εφοπλιστών, αν και μοιάζει απίθανο να καπνίσουν οι δύο τους την πίπα της ειρήνης.

γράφει ο Κατάσκοπος
Cataskopos

Ειδικά από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αισθάνεται δικαιολογημένα ότι βρίσκεται καβάλα στο άλογο. Στην πιάτσα, πάντως, σήμανε συναγερμός. Διότι όλοι γνωρίζουν πως ο.. κ. Γιώργος έχει τον τρόπο να πείθει και τους άπιστους Θωμάδες. Ακόμα και ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχθηκε διότι προτιμάει να ‘χει απέναντί του μόνο τον Μαρινάκη και δίπλα του τον Μελισσανίδη. Ούτως ή άλλως, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναζητάει συμμάχους! Το αποκάλυψε ο ίδιος στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στους φίλους του «τριφυλλιού». Με τον Αγησίλαο Τουμαζάτο να καταστρώνει το σχέδιο για την προσέλκυση ισχυρών επιχειρηματιών. Μόνο που την τελευταία εβδομάδα, ο Αλαφούζος δέχεται εισηγήσεις να προσεγγίσει τη Γιάννα Αγγελοπούλου. Στη λογική ότι «ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου», οι διάφοροι συνεργάτες του Αλαφούζου επιμένουν πως η Γιάννα μπορεί να ασχοληθεί με τον Παναθηναϊκό για να πικάρει τον Μαρινάκη, αλλά και τον… Βαρδή Βαρδινογιάννη! Ούτε με τον έναν, αλλά ούτε με τον άλλον έχει καλές σχέσεις η Αγγελοπούλου και η ενασχόλησή της με το «τριφύλλι» θα τη βοηθούσε να τους μπει στο μάτι! Εκεί στηρίζονται ότι προσπαθούν να πείσουν τον Αλαφούζο να προσεγγίσει την άλλοτε «σιδηρά κυρία».

Ο Πουλάκος και ο Σαραντίτης
Έχει φαγωθεί εδώ και καιρό ο Βασίλης Πουλάκος ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα φάει τα μούτρα του με τον Βασίλη Σαραντίτη για τη συμμετοχή του τελευταίου στο πλάνο της Αγιάς Σοφιάς. Με το επιχείρημα ότι ο «Τίγρης» παρέλειψε να ενισχύσει τον φίλο του μέσω κάποιων επαγγελματικών συνεργασιών. Αν κρίνω από το πρωτοσέλιδο χτύπημα εφημερίδας, ο άλλοτε οικονομικός διευθυντής της ΑΕΚ βρήκε πρόσβαση στα ΜΜΕ! Το ερώτημα είναι αν γνωρίζει ο Σαραντίτης ότι αρνήθηκε να βοηθήσει για την Αγιά Σοφιά ή απλά το ρεπορτάζ αποτελεί έκφραση πόθων από τον Βασίλη που προφανώς τρέφει ελάχιστη εκτίμηση για τον Μελισσανίδη.

Παιχνίδι με Ραϊόλα
Μόνος του παίζει μπάλα το τελευταίο διάστημα στον Πειραιά ο Μίνο Ραϊόλα! Ο ατζέντης του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τον Γιάννη Βρέντζο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη με συνέπεια να ανεβαίνουν στη λίστα προτίμησης των «ερυθρολεύκων» όλοι οι παίκτες του! Με τις προτάσεις του Ραϊόλα ασχολούνται στον Ολυμπιακό όπως αντιλαμβανόμαστε από τα φλερτ με Φινμπόγκασον, Τοϊβόνεν και Κασάμι! Εύλογη, λοιπόν, η απορία μας: με τόσα deal που κάνει ο ατζέντης στην Ελλάδα, πώς θα απορρίψει ο Γιώργος Σαρρής τον Μάρτιν Γιολ; Μπορεί; Μάλλον όχι!..

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/