Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Εκτός τελικού WTA η Γουίλιαμς

Published

on

Ένας τραυματισμός στον ώμο, έθεσε εκτός τη Σερένα Γουίλιαμς από τον τελικό του WTA τουρ που θα διεξαχθεί στη Σιγκαπούρη την ερχόμενη εβδομάδα.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Η 35χρονη Αμερικανίδα και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης ανακοίνωσε ότι δε θα συμμετάσχει σε κανένα τουρνουά της ασιατικής περιοδείας εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο, από τις αρχές του καλοκαιριού. «Ήθελα πολύ να είμαι στη Σιγκαπούρη και να αγωνιστώ με τις καλύτερες στον κόσμο. Ωστόσο όμως τα νέα από το γιατρό μου είναι απογοητευτικά και θα χρειαστεί να ξεκινήσω μια σειρά από θεραπείες που θα με κρατήσουν αρκετές εβδομάδες εκτός των αγωνιστικών χώρων. Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα» δήλωσε η Αμερικανίδα.
Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής, την παρουσία τους στον τελικό της Σιγκαπούρης έχουν εξασφαλίσει οι Αντζελίκ Κέμπερ, Σιμόνα Χάλεπ, Ανιέσκα Ραντβάνσκα, Καρολίνα Πλίσκοβα, Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, Μάντισον Κις και Ντομίνικα Τσιμπούλκονα και αναμένεται να μάθουμε ποια θα είναι η όγδοη με τη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα να είναι πιο κοντά. Θυμίζουμε ότι στον τελικό αγωνίζονται οι οκτώ πρώτες της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/