Connect with us

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

«Ελάτε στη Μίκρα να δείτε μοναδικό θέαμα»!

Published

on

Παρουσία μερικών εκ των λαμπρότερων αστεριών του ελληνικού αθλητισμού πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του πανελληνίου πρωταθλήματος γυμναστικής στο Ολυμπιακό μουσείο της Θεσσαλονίκης.

της Πηνελόπης Γκιώνη

Τα αστέρια της γυμναστικής συγκεντρώθηκαν στην Θεσσαλονίκη για το πρωτάθλημα και απηύθυναν ανοιχτό κάλεσμα στους φιλάθλους να παρευρεθούν στους αγώνες ώστε με το χειροκρότημα τους να στηρίξουν την προσπάθεια τους και να παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό θέαμα.
Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Σάκης Βασιλειάδης. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που γίνεται το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην Μίκρα, και όλοι αυτοί οι εξαιρετικοί αθλητές μαζεύτηκαν ξανά εδώ. Αυτό το πρωτάθλημα είναι ένα test event προκρίσεων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τον Αύγουστο».
Ο επί δύο χρόνια αήττητος και κάτοχος όλων των τίτλων στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας τόνισε: «Αυτοί που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο διεθνές στερέωμα, θα αγωνιστούν αύριο στην Μίκρα, γι’ αυτό και προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει να μας δει.
Η Βασιλική Μιλλούση, που συμπληρώνει παρουσία 19 ετών σε διεθνείς διοργανώσεις, δήλωσε: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα αγωνιστώ λόγω της προετοιμασίας μου για τους μεσογειακούς που είναι ένας μεγάλος διεθνής στόχος για εμένα. Συνεχίζω με προπονήσεις για να είμαι ενεργή και να βοηθήσω την ομάδα μου».
Η τελευταία διάκριση από γυναίκα αθλήτρια της ενόργανης, ήρθε πριν από μερικές εβδομάδες στο παγκόσμιο κυπελλο του Μπκού με την Ιωάννα Ξουλόγη που ως Θεσσαλονικιά θα αισθάνεται σαν το σπίτι της τη Μίκρα που όντως είναι… «Θέλω να διεκδικήσω ξανά τον τίτλο σε όλα τα όργανα που αγωνίζομαι και να τους κερδίσω όπως είχα κάνει το 2015».
Παρούσα και η Αργυρώ Αφράτη. «Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίζομαι στο σύνθετο ατομικό αλλά φέτος θα αγωνιστώ σε δύο μόνο όργανα. Θέλω να ανακτήσω τις δυνάμεις μου και να είμαι δίπλα στην ομάδα μου».
Στο πλευρό του Πετρούνια και ο διάδοχος του (όταν έρθει η ώρα) στους κρίκους, Κώστας Κωνσταντινίδης. «Είναι τιμή που βρίκομαι δίπλα σε τόσο μεγάλο αθλητή και παίρνω δύναμη που οι Ολυμπιονίκες βρίσκονται μαζί μας. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατόν και θέλουμε να πάμε στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς όσοι γίνεται περισσότεροι».
Ο Μιχάλης Δουλκερίδης είναι ακόμα ένας Θεσσαλονικιός που θα αγωνιστεί στο πανελλήνιο. «Είναι ο πρώτος αγώνας για τον μεγάλο αγωνιστικό κύκλο της Ολυμπιακής σεζόν. Είναι για εμάς μια πολύ καλή προετοιμασία» τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/