Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Η οδηγία στον Κάκο

Published

on

Καλημέρα αδέλφια! Μόνο οι… αλιγάτορες θα λείπουν από την τάφρο του ΟΑΚΑ έπειτα από τα μέτρα που πήρε η ΕΛ.ΑΣ για να αποτρέψει την είσοδο των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

Ακόμα και η προοπτική της σύγκρουσης μέσα στην τάφρο πονοκεφάλιαζε τους αξιωματικούς της αστυνομίας, αλλά και της ΕΠΟ. Ειδικά οι τελευταίοι έχουν δει πολλά! Με αποκορύφωμα το ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στον τελικό του 2009. Για διαφήμιση του ποδοσφαίρου μιλούσαν όλοι εκείνο το βράδυ, αλλά στην τάφρο έγιναν μάχες σώμα με σώμα! Γι αυτό πήραν τα μέτρα τους στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, όμως, έδωσαν και τη σχετική εντολή στον Τάσο Κάκο. «Στο παραμικρό κρούσμα βίας θα διακόψεις τον αγώνα», ήταν η ξεκάθαρη οδηγία στον Κερκυραίο ρέφερι. Μέχρι εδώ γνωστά και… γραμμένα. Αν τον έβαλαν σε σκέψεις, θα το μάθουμε το βράδυ του Σαββάτου αλλά η αλήθεια είναι πως άρχισε ήδη να διαχέεται στην ατμόσφαιρα ο φόβος για τη συμπεριφορά του Κάκου. Ακόμα μεγαλύτερος έγινε ο φόβος όταν ο Τάσος Σιδηρόπουλος και ο Ανδρέας Παπάς. Και στους δύο έχουν γίνει στο παρελθόν έντονες συστάσεις για διακοπή αγώνων, στους οποίους προκλήθηκαν επεισόδια. Στον πρώτο για ματς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στον δεύτερο για το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Λάτσιο το περασμένο καλοκαίρι. Κι εδώ μπερδεύεται το πράγμα.

Συμβουλές για το γλέντι
Ένας άλλος μεγάλος προβληματισμός της ΕΛ.ΑΣ προκαλείται από το ενδεχόμενο να διασκεδάσει η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα εάν κατακτήσει το Κύπελλο. Τους επικεφαλής της αστυνομίας πονοκεφαλιάζει η προοπτική των αντίποινων για όσα συνέβησαν τη Μεγάλη Τετάρτη στην Τούμπα κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά από τη λήξη του ημιτελικού με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Έγιναν και οι σχετικές συστάσεις προς τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. «Με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει πρόβλημα, διότι θα συνοδεύουν τους παίκτες και πολλοί οπαδοί, οπότε θα το σκεφτούν διπλά όσοι έχουν κατά νου να προκαλέσουν ένταση σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί», μου εξήγησε ένα στέλεχος της ΕΛ. ΑΣ.

Ανοιχτή γραμμή
Επαφή με τους Τσέχους που διοικούν τον ΟΠΑΠ επιχειρούν να δημιουργήσουν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του. Κάποια στιγμή μπήκαν… ψύλλοι στα αυτιά τους και θεώρησα ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη φημολογούμενη ρήξη στις σχέσεις των Τσέχων και του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μόνο που η απάντηση που έλαβαν τους… έκοψε την όρεξη. «Συνεργαζόμαστε άψογα με τον Δημήτρη και τον Γιώργο Μελισσανίδη», ανέφερε η επιστολή – απάντηση του Γίρι Σμετς.

Μυστική επίσκεψη
Θα σας βάλω ένα κουίζ. Ποιος προπονητής πέρασε την Τρίτη του Πάσχα από το γραφείο του Δημήτρη Μελισσανίδη και είχε πολύωρη συνεργασία μαζί του; Βοήθεια του κοινού στην αυριανή επικοινωνία μας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/