Connect with us

TOP

Θα κατακτήσουν τον κόσμο

Published

on

Ο Γιουσέιν Μπολτ αποχωρεί και μαζί του ετοιμάζεται ο παγκόσμιος στίβος να γυρίσει σελίδα. Δε θα χρειαστεί να ψάξει πολύ για να βρει τα νέα πρόσωπα που θα διατηρήσουν το άθλημα σε πολύ υψηλά επίπεδα εμπορικότητας.

Ρίο Θανάση Νικολάου
[email protected] follow me @ThanNikolaou
φωτογραφίες Αγγελος Ζυμάρας
azsportsimages.com
Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή (ολική/μερική/περιληπτική/κατά παράφραση) των φωτογραφιών του Sportsfeed.gr με οποιονδήποτε τρόπο χωρίς τη προηγούμενη γραπτή άδεια (Ν. 2121/1993).

Αυτό που ζήσαμε στο Ολυμπιακό στάδιο του Ρίο το βράδυ της Παρασκευής, ήταν μόνο ένα κομμάτι από τα προσεχώς. Μια κοπέλα από την Αμερική, μία από την Ευρώπη και μία από την Ωκεανία καθήλωσαν τους θεατές σε έναν συναρπαστικό αγώνα στο επί κοντώ.
Δεν ήταν όμως μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που τραβούσε τον θεατή. Ήταν και η συμπεριφορά των τριών αθλητριών. Φοβερό fair play (ιδίως από την Αμερικανίδα) και το κυριότερο σου έδωσαν να καταλάβεις πολύ καλά τί σημαίνει Ολυμπιακοί Αγώνες. Ανεξαρτήτως χρώματος μεταλλίου και οι τρεις έκλαψαν.
Η συνέχεια δόθηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά από τις αμέτρητες δηλώσεις στο… ποδι στη μεικτή ζώνη. Συγκροτημένος λόγος και από τις τρεις. Η Κατερίνα είναι απόφοιτος του Στάνφορντ (Νο4 ακαδημαϊκό ίδρυμα στον κόσμο), ενώ και η Μόρις με την Μακάρντνεϊ, παρά το νεαρό της ηλικίας (η Νεοζηλανδή είναι 19 ετών) είχαν άποψη για όλα και την κατέθεσαν. Ιδίως στο θέμα της Ισινμπάεβα και οι τρεις ήταν… αποστομωτικές.
Όταν το γύρισαν καθαρά στο αγωνιστικό, εξέφρασαν την πεποίθηση και οι τρεις ότι σύντομα οι αγώνες θα κρίνονται στα 5.00μ. και όχι το 4.80μ.
Η IAAF έχει στα χέρια της, τρία φρέσκα πρόσωπα που είναι καλές αθλήτριες και θα πάνε ψηλότερα το άθλημα. Αποτελεί ευτυχία που η μία από αυτές τις τρεις αθλήτριες ειναι Ελλήνιδα μάλισα χρυσή Ολυμπιονίκης

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/