Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Μαχητής ο Παπαμιχαήλ

Published

on

Σε μία πολύ δύσκολη και γρήγορη κούρσα 50χλμ. βάδην όπου καταγράφηκε και ένα παγκόσμιο ρεκόρ, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα σε 3:49:58 καταλαμβάνοντας 13η θέση.

Σε πολύ δύσκολες συνθήκες, ο Έλληνας πρωταθλητής του βάδην, πέτυχε την καλύτερη φετινή του επίδοση (πήγε στη Ζυρίχη με 3:51:05) και με υπερπροσπάθεια τερμάτισε στη 13η θέση. Άκρως επιτυχημένη η παρουσία του Παπαμιχαήλ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες τα… έβαλε και με τους διοργανωτές που τον υποχρεώσαν να αγωνιστεί στα 20χλμ. βάδην αν και ο ίδιος δεν το είχε δηλώσει. Για το λόγο αυτό άλλωστε ολοκλήρωσε τον αγώνα του τέσσερα λεπτά πριν από την εκκίνηση.

Νικήτης του αγώνα των 50χλμ. ήταν ο Γάλλος Γιόχαν Ντινίζ με νέο παγκόσμιο ρεκόρ 3:32:33. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σλοβάκος Ματέι Τοθ ολοκληρώνοντας τον αγώνα σε 3:36.21 και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Ιβάν Νόσκοφ με 3:37.41.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/