Connect with us

TOP

Μπολτ και Ιμπάργκουεν προηγούνται στην ψηφοφορία

Published

on

Βρισκόμαστε στην τρίτη μέρα της ψηφοφορίας για τους κορυφαίους της χρονιάς από την IAAF και ήδη ο Γιουσέιν Μπολτ και η Κατερίνε Ιμπάργκουεν έχουν πάρει το προβάδισμα.

Η επιτροπή της IAAF έδωσε τα ονόματα (10 άνδρες και 10 γυναίκες) και πλέον ψηφίζει η «οικογένεια» του παγκόσμιου στίβου. Μέχρι στιγμής ο Μπολτ προηγείται στους άνδρες με 4.200 ψήφους (περίπου) και τον ακολουθεί ο Γουέιντ Βαν Νίκερκ μα 1.900 ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ομάρ Μακλάουντ με 1.600 ψήφους. Αρκετά πίσω έχει μείνει ο Μο Φόρα που έχει φηφιστεί 444 φορές.
Στις γυναίκες, σαρωτική είναι η Κατερίνε Ιμπάργκουεν που έχει ψηφιστεί περίπου 18.000 φορές, με την Ανίτα Βλόνταρτσιουκ να την ακολουθεί έχοντας 4.000 και την Ελέιν Τόμπσον με 3.700. Όλες οι υπόλοιπες είναι αρκετά πίσω σε ψήφους. Η Κέντρα Χάρισον έχει 594 και η Βίβιαν Τσέριγιοτ 183 στην πέμπτη θέση.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/