Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Νίκες για Κουζνέτσοβα και Πλίσκοβα

Published

on

Με το δεξί ξεκίνησαν η Σβετλάνα Κουζνέτσοβα και η Καρολίνα Πλίσκοβα στους πρώτους τους αγώνες για το λευκό γκρουπ των WTA Finals της Σιγκαπούρης.

Στον βραδινό αγώνα, η Πλίσκοβα κατέκτησε τελικά τη νίκη με 2-1 σετ έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι με πολλές εναλλαγές απέναντι στην Γκαμπρίνε Μουγκουρούθα. Το πρώτο σετ το κατέκτησε η Τσέχα με 6-2. Στο δεύτερο η Πλίσκοβα προηγήθηκε με 3-1, η Μουγκουρούθα πέρασε μπροστά με 5-3 και τελικά οι δυο τενίστριες έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ με την Ισπανίδα να τοπ κατακτά με 7-6(4). Στο τρίτο σετ ήταν η Μουγκουρούθα που με φόρα από την κατάκτηση του πρώτου, προηγήθηκε με 4-0 και 5-1, είχε και ματς μπολ αλλά τελικά έχασε το παιχνίδιε, αφού η Πλίσκοβα ανέβασε στροφές και πήρε όλα τα επόμενα γκέιμς κατακτώντας με 7-5 το σετ και ισοφαρίζοντας κερδίζοντας με 2-1. Νωρίτερα η Κουζνέτσοβα που μόλις το περασμένο Σάββατο εξασφάλισε την συμμετοχή της στο τουρνουά των κορυφαίων και πέταξε την Κυριακή από την Μόσχα για την Σιγκαπούρη, έκανε συγκλονιστική εμφάνιση στο εναρκτήριο παιχνίδι του γκρουπ. Μπορεί στο σύνολο του αγώνα η περσινή νικήτρια της διοργάνωσης Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα να κέρδισε περισσότερα γκέιμς, όμως η Ρωσίδα πήρε τα περισσότερα σετ. Κατέκτησε το πρώτο με 7-5, έχασε το δεύτερο με 1-6 αλλά πήρε το τρίτο με 7-5 και έτσι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Μάλιστα έχανε με 5-4 και 40-30 στο τρίτο σετ, όμως έσωσε το ματς μπολ της Ραντβάνσκα και τελικά κατέκτησε τη νίκη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/