Connect with us

ΤΕΝΙΣ

Πασαρέλα στον τελικό

Published

on

Η σεζόν για το τένις φτάνει στο τέλος της και οι κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου, βρέθηκαν στη Σιγκαπούρη για να προμοτάρουν τον τελικό του WTA.

του Σούλη Μέζου
[email protected]

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκε η Σερένα Γουίλιαμς μετά τις ατυχείς δηλώσεις του προέδρου της ρωσικής ομοσπονδίας τένις (και «αθάνατου» της ΔΟΕ) για την ίδια και την αδελφή της ο οποίος αμφισβητούσε το… φύλο των δύο Αμερικανίδων. Για το λόγο αυτό ο Σαμίλ Ταρπίτσεφ κλήθηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη, αλλά και να πληρώσει πρόστιμο (25.000 δολάρια).

Η ρωσική… αστοχία πάντως δεν επισκίασε τη λάμψης της εκδήλωσης. Εκτός από τη Σερένα Γουίλιαμς, παρούσες ήταν η Μαρία Σαράποβα (η οποία… έκλεψε τα περισσότερα φλας), η Σιμόνα Χάλεπ, η Άνα Ίβανοβιτς (η πιο εντυπωσιακή από όλες), η Γιουτζίν Μπουσάρ, η Πέτρα Κβίτοβα, η Ανιέσκα Ραντβάνσκα και η Καρολίνα Βοζνιάκι. Οι αθλήτριες βρέθηκαν στο χλιδάτο Μαρίνα Μπέι της Σιγκαπούρης, όπου σε μία εβδομάδα θα φιλοξενηθεί ο τελικός του WTA tour.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/