Connect with us

ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ

Συναγερμός με Σαλπιγγίδη

Published

on

Καλησπέρα αδέρφια! Χαμός έγινε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγεμα της Δευτέρας. Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πλήρωσε τα σπασμένα για τη συντριβή στον τελικό. Όχι επειδή φόρεσε το περιβραχιόνιο σε μια βαριά ήττα ή για την απώλεια δύο κλασικών ευκαιριών.

Την αποθέωση που γνώρισε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πλήρωσε ο «Σάλπι». Την ώρα που πήγε να παραλάβει το μετάλλιό του, το πέταλο με τους «πράσινους» άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του. Το σύνθημα «Σαλπιγγίδης, οέ, οέ, οέ» χτύπησε στο κέντρο το νευρικό σύστημα όλων των ΠΑΟΚτσήδων. Στα δημοσιογραφικά θυμήθηκαν τον μεγάλο Δημήτρη Σαραβάκο, ο οποίος 20 χρόνια νωρίτερα, ως παίκτης της ΑΕΚ είχε αστοχήσει σε πέναλτι επειδή οι οπαδοί του «τριφυλλιού» φώναζαν «Μητσάρα, βαζέλα, βγάλε τη φανέλα». Εκείνη την ημέρα θυμήθηκαν πολλοί. Αλλά οι ΠΑΟΚτσήδες έβγαλαν σπυράκια κατά την αποχώρησή τους. Οι τελευταίοι που είχαν απομείνει μέσα στο ΟΑΚΑ έστρεψαν το βλέμμα τους προς το ΟΑΚΑ και άρχισαν τα… μπινελίκια. Το περιστατικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Δευτέρας, πάντως, σήμανε συναγερμό στον Παναθηναϊκό! Η εκτίμηση των οπαδών στο πρόσωπο του Σαλπιγγίδη βρίσκει σύμφωνο και το προπονητικό επιτελείο του «τριφυλλιού». Και τον Νίκο Νταμπίζα και τον Δημήτρη Σαραβάκο! Ας κρατήσουμε, λοιπόν, ότι ήδη συζητήθηκε η αντίδραση των ΠΑΟΚτσήδων κατά του «Σάλπι». Μπορεί να μας βοηθήσει στο μέλλον.

Η απουσία
Στάθηκαν πολλοί στην επανεμφάνιση του Τιμούρ Κετσπάγια και του Γιάννη Καρρά σε εκδήλωση της ΑΕΚ. Ειδικά η παρουσία του Γεωργιανού αποτέλεσε έκπληξη πρώτου μεγέθους, διότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατά τη διάρκεια της καριέρας του στην «Ένωση». Μεγαλύτερη σημασία, όμως, είχαν κάποιες απουσίες από την εκδήλωση. Με σημαντικότερο όλων του Πέτρο Παππά. Πόσο καιρό προϊδεάζουμε ότι ο εφοπλιστής έχει πάρει τις αποστάσεις του από το εγχείρημα; Όχι επειδή το υποστηρίζει σε κάθε ευκαιρία ο Βασίλης ο Πουλάκος, αλλά διότι το διαπίστωσε πλέον και ο Μελισσανίδης! Θα χρειαστεί νέο κύκλο ψησίματος ο «Τίγρης» για να επαναφέρει τον Παππά στο πλευρό του.

Διπλή επίσκεψη
Στέκονται όλοι στην επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας ανάμεσα στα δύο ημίχρονα του τελικού. Λες και ήταν ο μόνος που πήγε και μίλησε στους παίκτες της ομάδας του. Το ίδιο έγινε και στον Παναθηναϊκό, αλλά η κατάκτηση του Κυπέλλου κάλυψε κάθε περίεργη σκέψη. Τη διέγραψε! Από τους «πράσινους», μάλιστα, έδρασαν όχι μόνο μέλη της διοίκησης, αλλά και στελέχη της ΠΑΕ που έδωσαν συμβουλές στους παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο!

Έρευνα
Ακόμα ψάχνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία τα καλογυμνασμένα παλικάρια που εμφανίστηκαν στο ΟΑΚΑ λίγα λεπτά μετά από την έναρξη του τελικού. Μπήκαν στα θεωρεία χωρίς διαπίστευση και δίχως να τους σταματήσει κάποιος. Λες και είχαν εξασφαλίσει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους! Κατά τα άλλα κόβονταν αιτήματα για διαπιστεύσεις από δημοσιογράφους με το επιχείρημα της έλλειψης χώρου…

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr

*/