Connect with us

ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

11η θέση για Τσιάβου-Δημάκου

Published

on

Την ενδέκατη θέση στην τελική κατάταξη του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών κατέλαβε το πλήρωμα των Αμαλία Τσιάβου – Γεωργίας Δημάκη στο παγκόσμιο κύπελλο της Λουκέρνης που ολοκληρώνεται σήμερα.

της Σεβαστής Βρακατσέλη
[email protected]

Ξεκινώντας από την πρώτη διαδρομή του στίβου της Λουκέρνης και κάνοντας μια μικρή αντεπίθεση στο δεύτερο κομμάτι της κούρσας το Ελληνικό πλήρωμα τερμάτισε στην πέμπτη θέση του Β τελικού με χρόνο 7:11.67 αφήνοντας πίσω τους τις… γηπεδούχες Ελβετίδες.
Πρώτες τερμάτισαν οι Ιρλανδές (07:05.11) ενώ στη δεύτερη και τρίτη θέση βρέθηκαν τα πληρώματα της Ολλανδίας (07:06.62) και της Δανίας (07:07.20) αντίστοιχα.
Οι ελληνικές συμμετοχές στην Ελβετική πόλη ολοκληρώνονται με τις Νικολαΐδου-Ασουμανάκη να αγωνίζονται στον μεγάλο τελικό του διπλού σκιφ γυναικών στις 15:18.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr