Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

15.56μ. ο Τσιάμης στο Παρίσι, τρομερός Ζανγκό με 17.58μ.!

Published

on

Πρώτος αγώνας για το Δημήτρη Τσιάμη στον κλειστό στίβο το 2019 με τον Έλληνα τριπλουνίστα να κάνει μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν. Αντιθέτως τεράστιο άλμα έκανε ο Χιουζ Φαμπρίς Ζανγκό.

Ο τρίτος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου, έκανε τρία άλματα στον προκριματικό του τριπλούν από τα οποία μόνο το πρώτο ήταν έγκυρο και μετρήθηκε 15.56μ. Ακολούθησαν δύο άκυρα για να ολοκληρώσει τον αγώνα στον προκριματικό στην 8η θέση. Είναι προφανές πως ο Τσιάμης προσπαθεί να βρει ρυθμό στο ξεκίνημα της σεζόν και φυσικά τη φορά του καθώς το 15.56μ. απέχει αρκετά από τις δυνατότητες του.
Αυτός που έκλεψε την παράσταση στο τριπλούν ήταν ο Χιουζ Φαμπρί Ζανγκό από τη Μπουρκίνα Φάσο που πήδηξε 17.58μ. Επίδοση που είναι η κορυφαία φέτος στον κόσμο και ρεκόρ Αφρικής καταρρίπτοντας το δικό του 17.23μ. που είχε κάνει πέρσι τον Ιανουάριο.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr