Connect with us

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

4η φορά νικητής του γύρου Γαλλίας ο Φρουμ

Published

on

Νικητής για 4η φορά σε πέντε χρόνια, αναδείχθηκε ο Κρις Φρουμ στο γύρο Γαλλίας που ήταν ο πιο συναρπαστικος των τελευταίων δέκα ετών.

Ο Βρετανός πήρε την κίτρινη φανέλα σπίτι του, με τη μικρότερη διαφορά από τον δεύτερο, Ριγκομπέρτο Ουράν των τελευταίων δέκα ετών. Μόλις 54 δευτερόλεπτα χώρισαν τον Φρουμ από τον Κολομβιανό ποδηλάτη με τον Γάλάλο Ρομέν Μπαρντέ να είναι ο τρίτος του βάθρου.
Ο Φρουμ που έχει κερδίσει τους γύρους Γαλλίας το 2013, το 2015, το 2016 και τώρα το 2017 έγινε ο πέμπτος ποδηλάτης στην ιστορία του γύρου που κερδίζει τρεις συνεχόμενους γύρους. Κάτι που το έχουν καταφέρει και οι Ζαν Μπομπέτ, Ζακ Ανκετίλ, Έντι Μερξ και Μιγκέλ Ιντουράιν.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr