Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

5ο συνεχόμενο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ο Καραλής!

Published

on

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι απίστευτος και στο Κλερμόντ Φεράν κατέρριψε για πέμπτη διαδοχική φορά φέτος το πανελλήνιο ρεκόρ και «πέταξε» πάλι πάνω από τα 6.00μ.

Η εξέλιξη στο μίτινγκ του Ρενό Λαβιλενί είναι τρομερή. Αρχικά, ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε με την πρώτη προσπάθεια πάνω από τον πήχη στο 6.02μ και σημείωσε για πέμπτη φορά φέτος πανελλήνιο ρεκόρ στον κλειστό στίβο. Το τελευταίο που είχε καταγράψει ήταν την περασμένη εβδομάδα με 6.01μ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΣΕΦ. Μάλιστα, ο 25χρονος έκανε ακόμα ένα προσωπικό ρεκόρ και αυτό είναι ότι πήδηξε 6.02μ έχοντας πραγματοποιήσει μονάχα τέσσερα άλματα σε όλο τον αγώνα. Για το 6.01μ στον Πειραιά είχε χρειαστεί πέντε. Όμως δεν τα έχει πάει καλά μόνο ο Καραλής. Για πρώτη φορά έχουμε αγώνα στο επί κοντώ με έξι άλτες πάνω από το 5.91μ και ο Λαβιλενί στα 38 του χρόνια έπιασε το όριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Τόκιο τον ερχόμενο Σεπτέμβριο (το όριο είναι 5.82μ).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr