Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

9ο NFL Athens: Κανένα 97.225 χιλιόμετρα αγάπης για το «Μαζί για το Παιδί»!

Published

on

Συνολικά 97.225 χιλιόμετρα κατέγραψαν περισσότεροι από 8.000 δρομείς που συμμετείχαν στο 9ο No Finish Line Athens, τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου στην Ελλάδα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 7 Μαΐου έως και την Κυριακή 11 Μαΐου στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Οι χιλιάδες δρομείς έδωσαν βροντερό «παρών» στο μοναδικό στο είδος του αθλητικό γεγονός της χώρας που συνδυάζει την άσκηση, την ψυχαγωγία και την κοινωνική προσφορά, χαρίζοντας απλόχερα την ενέργειά τους και χιλιόμετρα για το «Μαζί για το Παιδί».

Νικητής του αγωνιστικού υπερμαραθωνίου των 100 ωρών αναδείχθηκε ο Δημήτρης Καζούρης ο οποίος κατέγραψε 494,7 χλμ, ενώ στη 2η θέση τερμάτισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Νίκος Πορφυρόπουλος με 455,2 χλμ (είχε κάνει 456,2 χλμ το 2024 και 455,5 χλμ το 2023).Στην 3η θέση βρέθηκε -όπως και πέρσι- ο Συμεών Τσικρίκης με 429,2 χλμ. προσφοράς για το «Μαζί για το Παιδί». 

Τις απονομές έκαναν η πρόεδρος και επικεφαλής του No Finish Line Athens, κ. Σοφία Κέδε, η επικεφαλής του τομέα νεολαίας του «Μαζί για το Παιδί» κ. Αλίκη Μαρτίνου και η Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ειρήνη Χαλκιαδάκη.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός όμως ήταν και ο υπερμαραθώνιος των 100 ωρών γυναικών όπου η Εύα Μουστάκα στην πρώτη της συμμετοχή, κατέγραψε 401,3 χλμ, έσπασε το ρεκόρ αγώνα, κατέρριψε το φράγμα των 400 χιλιομέτρων και «εκθρόνισε» τη… βασίλισσα και επτά φορές νικήτρια του NFL Athens, Λιντίτα Χόκια, η οποία ωστόσο παρέμεινε στο βάθρο καθώς τερμάτισε στη 2η θέση με 385,9 χλμ, με την Κατερίνα Κωνσταντινίδου που κατέγραψε 312,8 χλμ να παίρνει την 3η θέση!

Τις απονομές έκαναν η πρόεδρος και επικεφαλής του No Finish Line Athens, κ. Σοφία Κέδε, η ταμίας και επικεφαλής του τομέα νεολαίας του «Μαζί για το Παιδί» κ. Αλίκη Μαρτίνου και η Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς, κ. Μαρία Ρουκούδη.

Στη γενική κατάταξη των ομάδων την πρωτιά κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής & το Ειδικό Σχολείο Πεντέλης που ήταν και το πρώτο στην κατηγορία των σχολείων καταγράφοντας 6.692 χλμ, ενώ στην 2η θέση κατατάχθηκε το Αθλητικό Σωματείο Αγίας Παρασκευής με 4.439χλμ και τερμάτισε και πρώτο στην κατηγορία των αθλητικών συλλόγων. Στην 3η θέση τερμάτισε η ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής με 2.752χλμ, θέση που της εξασφάλισε και την κορυφή στην κατηγορία των εταιρειών.

Τις απονομές στις πρώτες ομάδες έκαναν η Αντιπεριφερειάρχης βορείου τομέα Αττικής, κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, η νταμπλούχος με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και διεθνής με την ομάδα 3Χ3 μπάσκετ, πρέσβειρα του No Finish Line Athens, Ιωάννα Δίελα και ως εκπρόσωπος των καλλιτεχνών-πρεσβευτών της διοργάνωσης ο Θάνος Λάμπρου!

Αλίκη Μαρτίνου: «Το μήνυμα το περάσαμε: Κανένα Παιδί δεν είναι μόνο του!»

Η ταμίας του «Μαζί για το Παιδί», κ. Αλίκη Μαρτίνου θέλησε από την πλευρά της να ευχαριστήσει τους συμμετέχοντες στέλνοντας το δικό της ηχηρό μήνυμα:

«Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς που τρέξατε, περπατήσατε και διανύσατε χιλιόμετρα και έτσι στηρίζετε τις προσπάθειες του οργανισμού. Φέτος στηρίζουμε παιδιά από ευάλωτες οικογένειες που αντιμετωπίζουν αναπηρίες ή πρόβλημα υγείας. Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές, τον Γιάννη Νικολάου και Σοφία Κέδε, τους εθελοντές και φυσικά όσους εργάστηκαν στην διοργάνωση. Το μήνυμα το περάσαμε: Κανένα Παιδί δεν είναι μόνο του!» 

Επιπρόσθετα η πρόεδρος και επικεφαλής του No Finish Line Athens, κ. Σοφία Κέδε, από την πλευρά της σημείωσε:

«Ήταν πραγματικά πολύ συγκινητική η συμμετοχή του κόσμου φέτος. Είμαστε μια ομάδα και από το 2017 είμαστε όλοι εδώ και για 100ώρες τρέχουμε για το «Μαζί για το Παιδί». Ευχαριστώ πολύ -προσωπικά εγώ και ο Γιάννης Νικολάου- όλους εσάς που ήρθατε και συμμετείχατε στο NFL Athens, την ομάδα μου, τους χορηγούς και τους εθελοντές και ευχόμαστε ότι καλύτερο στο «Μαζί για το Παιδί».

Η Γενική Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ειρήνη Χαλκιαδάκη υπογράμμισε: 

«Είναι μεγάλη μας χαρά που για 9η συνεχόμενη χρονιά, από την αρχή δηλαδή του θεσμού, η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens. Η ενέργεια αυτή συνάδει με τις αρχές της Εθνικής Ασφαλιστικής καθώς στηρίζει τους ανθρώπους, ιδιαίτερα τα παιδιά και τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού».

«Κλείνοντας» η Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας της Lidl Ελλάς κ. Μαρία Ρουκούδη σημείωσε:

«Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας η Lidl Hellas στηρίζει πρωτοβουλίες με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Το No Finish Line Athens είναι μια γιορτή κοινωνικής προσφοράς στην οποία συμμετέχει σύσσωμο το team Lidl και φέτος. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και σε όσους συμμετέχουν και προσφέρουν χιλιόμετρα στον αγώνα αυτό».

24h Elite Race: Νικητές του 24ώρου οι Γιώργος Κοτανίδης και Φανή Μυτιληνού, τερμάτισε ο 79χρονος Γιώργος Παπαλιός!

Στον ιδιαίτερα απαιτητικό αλλά όμορφο αγώνα του 9ου NFL Athens, τον 24h Elite Race που ξεκίνησε από το Σάββατο 10 Μαΐου και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 11 Μαΐου 2025, ξεχώρισε η συμμετοχή του 79χρονου ερασιτέχνη μαραθωνοδρόμου, κ. Γιώργου Παπαλιού.

Ο εφοπλιστής και παραγωγός ταινιών συνεχίζει να λαμβάνει μέρος σε μαραθωνίους αποδεικνύοντας πως η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο! Μάλιστα ο κ. Παπαλιός όχι μόνο ολοκλήρωσε κανονικά τον 24ωρο αγώνα αλλά τερμάτισε και στην 17η θέση καταγράφοντας 110,7χλμ.. 

Ενώ ενθάρρυνε τους υπόλοιπους δρομείς του 24ώρου συμβουλεύοντάς τους: «Εγώ στην ηλικία σας δεν έτρεχα καν, κάνετε πολύ καλή δουλειά μπράβο σας. Η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο, το θέμα είναι να προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τους εαυτούς σας»! 

Νικητής του 24h Elite Race αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοτανίδης που συγκέντρωσε 187.7χλμ, αφήνοντας στη 2η θέση τον Κωνσταντίνου Κουκούλη με 165.5χλμ, και 3ος ήταν ο Δημήτρης Βουτσινάς με συγκομιδή 154.9. 

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Φανή Μυτιληνού με 146.3χλμ (πέμπτη στην γενική κατάταξη), 2η ήταν η Νίκη Μιλάτου με 132.8χλμ. και 3η η Βασιλική Μπουγά με 97.2χλμ.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Στον αγώνα ΕΡΜΗΣ MILE RUN νικητής ήταν ο Γιώργος Μανδράκος με 4:54,57, δεύτερος ο Αριστείδης Σκόρδος με 4:58,09 και τρίτος ο Γιώργος Ρουκλιώτης με 5:06,95. Στις γυναίκες στην 1η θέση τερμάτισε η Έφη Ταρινίδου με 7:19,80, 2η η Έλενα Ρουνάκη με επίδοση 9:50,79 και 3η η Χρυσάνθη Μόσχου με 10:05,79.

Τις απονομές έκανε η Χρυσή Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης και Πρέσβειρα του 9ου NFL Athens, Αλεξάνδρα Σταματοπούλου που συνεχάρη όλους τους δρομείς ενώ είχε και θερμό εναγκαλισμό με τον Γιώργο Παπαλιό που την ενθάρρυνε να συνεχίσει να σαρώνει τα μετάλλια!

9ο NFL Athens: Δύναμη, έμπνευση και σκοπός στον αγώνα 5χλμ Lidl Woman Run με τη συνεχή στήριξη της δημοφιλούς σεφ, Γωγώ Δελογιάννη

Την Παρασκευή 9 Μαΐου, την 3η ημέρα του 100ώρου φιλανθρωπικού αγώνα δρόμου του 9ου No Finish Line Athens, πραγματοποιήθηκε ο παράλληλος αγώνας 5χλμ Lidl Woman Run με τις απονομές να τις πραγματοποιεί όπως και πέρσι η γνωστή σεφ και πρέσβειρα της Lidl Hellas, Γωγώ Δελογιάννη.

Νικήτρια στον αγώνα 5χλμ Lidl Woman Run αναδείχθηκε η Ουρανία Καραλή με χρόνο 33:56,51, αφήνοντας στη 2η θέση την Δέσποινα Λουτριώτη η οποία τερμάτισε σε 24:29,87, ενώ στην 3η θέση βρέθηκε η Χαρά Μαντοπούλου με επίδοση 26:40,16, η οποία παράλληλα κατέλαβε και τη 1η θέση στην ηλικιακή κατηγορία 30-39. 

Πρώτη στην ηλικιακή κατηγορία 40-49 αναδείχθηκε η Μαρία Κτραχούρα με 27:27,15 και στο 50-59 η Muriel Guy με 34:02,60 και στην κατηγορία 60+ πρώτη τερμάτισε η Αναστασία Βαϊράμη με 40:42,74.

Οι απονομές έγιναν στο ειδικό βάθρο που είχε στο περίπτερό της η Lidl Hellas από την πρέσβειρα της εταιρείας και γνωστή σεφ, Γωγώ Δελογιάννη, η οποία βρέθηκε από το πρώτο λεπτό δίπλα στις διαγωνιζόμενες, σε κάθε γύρο τις ενθάρρυνε και περίμενε να τελειώσει μέχρι και η τελευταία για να τις συγχαρεί όλες!

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα.

Protergia Family Run 4X1k: Τρέξιμο, συνεργασία και διασκέδαση με την ενέργεια του Γρηγόρη Κορπίδη

Ένας από τους παράλληλους αγώνες που ξεχώρισε στο 9ο  Νο Finish Line Athens ήταν αδιαμφισβήτητα ο οικογενειακός αγώνας Protergia Family Run 4X1k, όπου όλοι μαζί οι συμμετέχοντες έτρεξαν, διασκέδασαν, μαθαίνοντας παράλληλα την αξία της κοινωνικής προσφοράς!

 «Ο αθλητισμός ενώνει την οικογένεια» και αυτό ακριβώς ήταν το μήνυμα που δόθηκε από τις 50 οικογένειες που δήλωσαν συμμετοχή στον διασκεδαστικό αγώνα σκυταλοδρομίας Protergia Family Run 4X1k, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου 2025 στην Αγορά του ΟΑΚΑ.

Καλεσμένος της Protergia, ήταν ο γνωστός γυμναστής, Γρηγόρης Κορπίδης, ο οποίος αναλαμβάνοντας ρόλο εμψυχωτή δε σταμάτησε να προτρέπει τους συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους από το πρώτο λεπτό μέχρι την γραμμή του τερματισμού, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε και τις απονομές στους νικητές. 

Στην 1η θέση τερμάτισαν οι Μάρκου Μαρία, Γεώργιος Φράγκος και Κωνσταντίνα Φράγκου με χρόνο 18:25, στη 2η θέση η οικογένεια Μπίστη, Ιωάννης, Νικολέτα, Χριστιάννα και Αντίκλεια με επίδοση 19:31, ενώ στην 3η θέση η ομάδα της Τζωρτζίνας Μπολοκούτα από την Protergia με 19:49 απέδειξε πως αν θέλεις να προσφέρεις μπορείς με κάθε τρόπο!

Γιατί όταν τρέχεις με καρδιά, είσαι ήδη νικήτρια ή νικητής!

Σε αυτήν την διασκεδαστική και δυναμική αθλητική εμπειρία άπαντες έτρεξαν, συνεργάστηκαν και πέρασαν ποιητικό χρόνο με τα παιδιά τους, δυναμώνοντας το αίσθημα για κοινωνική προσφορά, καθώς στο NFL Athens όλα τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε οικονομική ενίσχυση για την υλοποίηση προγραμμάτων μέσω του «Μαζί για το Παιδί»!

Δείτε εδώ όλα τα αποτελέσματα:

Οι Χορηγοί μας

Μεγάλοι Χορηγοί του 9ου No Finish Line Athens είναι η Εθνική Ασφαλιστική και η Lidl Ελλάς.

Διακεκριμένοι Χορηγοί είναι η Protergia και το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Επίσημοι Χορηγοί είναι το περιοδικό Vita, η Counterpain, το Ιατρικό Αθηνών και το ξενοδοχείο Moxy Athens City.

Μεγάλοι υποστηρικτές είναι οι Barilla, Παπαδοπούλου, Φιξ Άνευ, Fiore και Μπεγνής Catering.

Διακεκριμένοι Υποστηρικτές είναι οι Helenvita, Frezyderm, Praktiker, Χαϊδεμένος, ACS και η εταιρεία υπηρεσιών αυτοκίνησης Avis.

Το 9ο No Finish Line Athens είναι μία διοργάνωση που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΕ και σε συνεργασία με το ΟΑΚΑ, το Μαζί για το Παιδί και τον Ερμή Κωνσταντινούπολης 1877.

Χορηγοί Επικοινωνίας είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός My Radio104,6 FM, και οι ιστοσελίδες In.gr, Sportsfeed.gr, iRunmag.gr.

Ακολουθήστε το No Finish Line Athens:

https://www.youtube.com/channel/UC9Vuy4T3024osQ34NnKfxJQ
https://www.tiktok.com/discover/no-finish-line-athens
https://www.facebook.com/NoFinishLineAthens
https://www.instagram.com/nflathens
https://www.linkedin.com/company/nofinishlineathens

Επικοινωνήστε με το No Finish Line Athens στο: [email protected]

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr