Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Α1 ανδρών: Εύκολα τα 1-0 ο ΝΟΒ

Published

on

Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ξεκίνησε ιδανικά τη σειρά των προημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος Α1 πόλο των ανδρών, επικρατώντας με 15-4 του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο του Λαιμού και κάνοντας το 1-0.

Η ομάδα της Βουλιαγμένης εκμεταλλεύτηκε το πλεονέκτημα της έδρας, μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και διατήρησε το προβάδισμα σε όλη τη διάρκειά της, χωρίς να απειληθεί.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, που παρουσίασαν πλουραλισμό στην επίθεση, ήταν ο Χατζής, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5 γκολ.
Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (2/5, 15:30) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες. Αν ο ΝΟ Βουλιαγμένης επικρατήσει, θα πάρει το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά, ενώ σε περίπτωση νίκης του ΠΑΟΚ, η σειρά θα οδηγηθεί σε τρίτο και καθοριστικό αγώνα την Κυριακή 4/5 στον Λαιμό.
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον Παναθηναϊκό (2ος του G2).
Οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 5-1, 2-0

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr