Ο Παναθηναϊκός πήρε τη πολύτιμη νίκη κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, στον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα των play in του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και σφράγισε το τελευταίο εισιτήριο για τα play off.
Οι πράσινοι επικράτησαν με 13-4 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας και πρoκρίθηκαν ως 8οι στα play off, όπου θα αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση τους, κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επέβαλε τον ρυθμό της από το ξεκίνημα, με βασικό όπλο την άμυνα, με τον τερματοφύλακά τους Ντιμίτρε Ριστίσεβιτς σε μεγάλη μέρα και με πλουραλιστικές λύσεις επιθετικά. Πήρε ένα προβάδισμα από νωρίς και το αύξησαν μέχρι το φινάλε. Ο ΑΝΟΓ, που έκανε ένα καλό πρωτάθλημα, ιδίως στη Β’ φάση, ολοκλήρωσε τη σεζόν με την 9η θέση στην τελική κατάταξη έχοντας ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στη Α1 εδώ και καιρό.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 13-4
Οκτάλεπτα: 4-1, 2-0, 3-1, 4-2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 1, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης 2, Χατζηγούλας 2, Δερμιτζάκης 2, Σιαμάς Π., Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ. 2, Ζερβουδάκης.
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ., Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος 1, Γιαννόπουλος 1, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Πούρος, Αγκόρτσας, Τσαταλιός 1, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.