Ολυμπιακός και Εθνικός αγωνίζονται αύριο στα προημιτελικά της ευρωλίγκας στην υδατοσφαίριση των γυναικών με τις εγχώριες υποχρεώσεις τους να μετατίθενται και η 12η αγωνιστική της Α1 να διεξάγεται με τέσσερις αναμετρήσεις.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (18:30) στο Παπαστράτειο την ουγγρική Ντουναϊσβάρος και ο Εθνικός δύο ώρες αργότερα (20:30) την ισπανική Σαμπαντέλ. Οι δυο ελληνικές ομάδες θα επιδιώξουν νίκες με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά για ν έχουν περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό.
Όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, η πιο σημαντική αναμέτρηση δεν είναι κάποια από την 12η αγωνιστική, αλλά αυτή της εξ’ αναβολής από την 9η ανάμεσα στον ΑΝΟΓ και τη Βουλιαγμένη.
Αύριο – 12η αγωνιστική
Χαλάνδρι 14:00 – Νηρέας – ΝΟ Ρεθύμνου (Μανώλης Παϊρακταρίδης, Γιώργος Αγγελίδης)
Λάρισα 15:00 – ΝΟ Λάρισας – Ηλυσιακός (Γιάννης Αντζουλάκος, Φάνης Ποσποτίκης)
Νέα Σμύρνη 16:00 – Πανιώνιος – ΠΑΟΚ (Νίκος Μπουδραμής, Χρήστος Χρονόπουλος)
Ηλιούπολη 17:30 – ΑΕΚ – ΝΕ Πατρών (Ανδρέας Κατσώνης, Γιώργος Αγγελίδης)
Λόγω των υποχρεώσεων στην ευρωλίγκα, για Ολυμπιακό και Εθνικό, αναβάλλονται τα παιχνίδια: Ολυμπιακός – ΝΟΒ και ΑΝΟΓ – Εθνικός
Αύριο – 9η αγωνιστική
«Αντώνης Δημητρόπουλος» 15:00 – ΑΝΟΓ – ΝΟΒ (Χρήστος Κουρτίδης, Ναταλία Μαρκοπούλου)
Κυριακή, 6/2, 8η αγωνιστική
«Αντώνης Δημητρόπουλος» 12:00 – ΝΟ Ρεθύμνου – ΑΝΟΓ (Στάθης Κόκκινος, Χρήστος Χρονόπουλος