Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

A1 γυναικών: Νίκες για Ολυμπιακό, ΑΝΟΓ και ΝΟΒ

Published

on

Χωρίς εκπλήξεις ξεκίνησε η 11η αγωνιστική της Α1 πόλο των γυναικών με τα μεγάλα φαβορί να μη ζορίζονται για να φτάσουν στη νίκη.

Νικηφόρα συνέχισε στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός με τον Αλεξάνταρ Τσίριτς να κάνει το ντεμπουτο στον πάγκο των ερυθρόλευκων οι οποίες επικράτησαν εύκολα με 37-4 του ΝΟ Ρεθύμνου στο Παπαστράτειο. Για τις παίκτριες του Ολυμπιακού αυτό ήταν ένα… ξεμούδιασμα πριν από την πρώτη «μάχη» με την Ντουναϊσβάρος στον Πειραιά, για τη φάση των «8» της ευρωλίγκα. Πλέον, οι ερυθρόλευκες στρέφουν την προσοχή τους στην κύπελλο, καθώς την Τετάρτη (2/2) αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον πρώτο προημιτελικό. Να σημειωθεί ότι στο σημερινό αγώνα. ο ΝΟ Ρεθύμνου παρατάχθηκε με 10 παίκτριες.
Οκτάλεπτα: 7-1, 12-1, 9-0, 9-2
Ολυμπιακός (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Σταματοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 5, Ελευθεριάδου 3, Κανετίδου, Ξενάκη 3, Σιούτη 1, Δρακωτού 1, Χαλδαίου 1, Β. Πλευρίτου 7, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 5,  Δουρέκα, Τριχά 5, Τορνάρου 1.
ΝΟ Ρεθύμνου (Ανέστης Πεσματζόγλου): Καραγιάννη, Λαμπαθάκη, Αμορόζα 3, Κυριακάκη, Φαρμάκη,  Τσιουγκρή 1, Λιμπιτάκη Στ., Ανυφαντάκη, Μυριοκεφαλιτάκη, Μπιρλιράκη.

ΑΝΟΓ – Ηλυσιακός 17-4

Εύκολη νίκη για τον ΑΝΟ Γλυφάδας με 17-4 επί του Ηλυσιακού στο «Αντώνης Δημητρόπουλος» και συνεχίζει αήττητη με 24 βαθμούς σε οκτώ αγώνες. Ο Ηλυσιακός προηγήθηκε 2-1 αλλά ο ΑΝΟ Γλυφάδας με σερί 10-0 έκανε το 11-2.
Οκτάλεπτα: 5-2, 7-1, 2-0, 3-1
ΑΝΟΓ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Tσιάρα, Κλαψιανού, Γκίλλα 2, Θωμοπούλου 1, Γρηγοροπούλου, Βόγκα, Αντωνιάδη 1, Κολιτσοπούλου 1, Κούλχας 2, Φουντωτού 3, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 3, Καρύτσα, Κατσώνη 2, Κανελλοπούλου 1.
Ηλυσιακος (Γιώργος Τσόκας): Κώτσου, Μανιάτη, Παπασιφάκη, Μοσχοφίδου, Πάτερου, Κωνσταντά 1, Μπακομήτρου, Σκαρπαλέζου Όλγα 1, Ρηγοπούλου, Σκαρπαλέζου Νίκη, Λιαπάκη 1, Κανταλέα, Νικολακοπούλου, Παναγιώτι 1.

ΑΕΚ – ΝΟΒ 5-9

Το καλό δεύτερο οκτάλεπτο, χάρισε τελικά την νίκη στον ΝΟ Βουλιαγμένης με 9-5 την ΑΕΚ στο Λαιμό (τυπικά γηπεδούχος η ΑΕΚ, λόγω προβλήματος στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Ο ΝΟΒ προηγήθηκε 3-2 στην πρώτη περίοδο αλλά στη συνέχεια ξέφυγε 6-2 Μείωσε η ΑΕΚ 6-4, αλλά η Βουλιαγμένη με δυο τέρματα πήγε και πάλι στο +4 (8-4) κια ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.  
Οκτάλεπτα: 2-3, 0-3, 2-2, 1-1
ΑΕΚ (Κική Λιώση): Τσουρή, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη , Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευφ.1, Τσιμάρα Ευδ., Γροζοπούλου, Κοβάσεβιτς, Αρχοντάκη, Βαμβακάρη.
ΝΟΒ (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Καϊάφα, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου, Ριντζ 3, Τανκέεβα 2, Πάτρα, Καλαϊτζή, Διαμαντοπούλου 2, Σάντα 2, Αγγελίδη Μαυρωτά, Καλογεροπούλου, Ανδρεάδη.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr