Connect with us

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

Α1 γυναικών: Προβάδισμα τελικού για τον Ολυμπιακό

Published

on

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Παπαστράτειο με 14-8 επί του Άλιμου στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την ημιτελική φάση των πλέι οφ της Α1 πόλο των γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν 5-1 στο ξεκίνημα, αλλά οι φιλοξενούμενες μείωσαν σταδιακά σε 6-4 (σκορ ημιχρόνου). Ο Ολυμπιακός μπήκε…φουριόζος στο δεύτερο μέρος, έκανε σερί 5-0, ξέφυγε με +7 τέρματα (11-4) και ουσιαστικά «κλείδωσε» την νίκη.
Πρώτη σκόρερ για τον νικητή ήταν η Βασιλική Πλευρίτου με τέσσερα τέρματα (τρία σημείωσε η Ντένια Κουρέτα) ενώ για τον Άλιμο πέτυχαν από δύο οι Ελένη Ελληνιάδη – Μαρία Πάτρα. Άτυχη στάθηκε η Ιωάννα Χυδηριώτη που τραυματίσθηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης (μόλις στο 4′) και αποχώρησε κρατώντας τον αυχένα της.
Η δεύτερη αναμέτρηση θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 18/5 (19:00) στον Άλιμο. Σε περίπτωση ισοπαλίας (1-1), θα διεξαχθεί τρίτος και καθοριστικός αγώνας στον Πειραιά την Τρίτη 20 Μαΐου καθώς θα προκριθεί η ομάδα που θα επιτύχει δυο νίκες.
Οκτάλεπτα: 5-2, 1-2, 6-2, 2-2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Β. Πλευρίτου 4, Κουρέτα 3, Αντριους 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Τριχά 1, Σιούτη 1, Νίνου 1
ΑΛΙΜΟΣ: Ελληνιάδη 2, Πάτρα 2, Μπιτσάκου 1, Χαλδαίου 1, Ασημάκη 1, Κοβάτσεβιτς 1

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr