Τρία σημαντικά παιχνίδια, κι ανάμεσα τους η επανάληψη του περσινού τελικού της Α1 γυναικών ξεχωρίζουν από το αυριανό πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών.
του Δημήτρη Τυχάλα
[email protected]
Στο κλειστό του Ρέντη ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανναξιακό, με τον οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο η Περουβιανή Κάρλα Ρουέντα και το το ματς είναι ένα κρας τεστ κυρίως για τις φιλοξενούμενες.
Το άλλο ντέρμπι διεξάγεται στη Σαντορίνη όπου ο ΑΟ Θήρας υποδέχεται τη Θέτιδα Βούλας, με τον ΑΟΘ να παίζει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμου του και τις φιλοξενούμενες να έχουν στην αποστολή την Δρακουλίδου όχι όμως και την Βλαχάκη που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στους κοιλιακούς.
Το άλλο ντέρμπι αφορά το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας με τον Πορφύρα να υποδέχεται τον Αίαντα Ευόσμου σ’ ένα ματς το αποτέλεσμα του οποίου είναι ιδιαίτερα σημαντικό.
Στα άλλα τρία παιχνίδια ο Άρης υποδέχεται το Μαρκόπουλο, ενώ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αγωνίζονται σε Ηλυσιακό και Ηλιούπολη αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Ιλισσίων 17.30: Ηλυσιακός ΑΟ – Παναθηναϊκός ΑΟ
Α’ Ηλιούπολης 18.00: ΓΣ Ηλιούπολης – ΠΑΟΚ
Θήρας 19.00: ΑΟ Θήρας – ΑΣΠ Θέτις
Μ. Μερκούρη 19.30: Ολυμπιακός ΣΦΠ – Πανναξιακός ΑΟΝ
ΔΑΚ Πυλαίας 20.00: ΑΣ Άρης – ΑΟ Μαρκοπούλου
Π. Σαλπέας 20.00: ΑΟΦ Πορφύρας – ΑΠΣ Αίας