Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αδαμοπούλου – Ρωμαίου αγωνίστηκαν στο Αρκάνσας

Published

on

Διπλή ελληνική συμμετοχή υπήρξε στο Razorback Invitational που έγινε στο Φέιτβιλ του Αρκάνσας.

H Αριάδνη Αδαμοπούλου που αγωνίστηκε με το κολέγιο του Οκλαχόμα, πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ (4.11μ) στο άλμα επί κοντώ. Ολοκλήρωσε τον αγώνα στο 4.07μ για να ολοκληρώσει την 6η θέση του τελικού. Νικήτρια η Κέιλα Σμιθ του Τζόρτζια με 4.37μ.
Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε με το Κάνσας Στέιτ η Κωνσταντίνα Ρωμαίου. Η Κερκυραία δευτεραθλήτρια κόσμου του τριπλούν στις νεάνιδες, πήδηξε 12.60μ και ολοκλήρωσε 10η. Νικήτρια η Τζάσμιν Μουρ του Τζότζια (του Πέτρου Κυπριανού) με 13.90μ.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr