Επιστροφη στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία αντιμετωπίζει σήμερα (19:00) στο ΟΑΚΑ την αυστριακή Μπρέγκενζ για τη φάση των «32» του τσάλεντζ καπ.
Η ΑΕΚ είναι η περσινή φιναλίστ του θεσμού και φέτος θέλει να επαναλάβει ανάλογη πορεία. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είναι έτοιμη για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση αν και υπάρχει η κόπωση από το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στον Ολυμπιακό. Η αποστολή της AEK αποτελείται από τους: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Μπάλαζ, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν, Παπαδιονυσίου, Δομπρής, Μυλωνάς, Αργυρού, Μαντζόπουλος, Παλεβίτσιους, Βραζάλιτσα και Μπαλάσκα.
Όσον αφορά την προϊστορία της ομάδας, ο αγώνας θα είναι ο 33ος στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Μέχρι τώρα, η ΑΕΚ έχει πετύχει 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και έχει υποστεί 15 ήττες, ενώ έχει σκοράρει 859 τέρματα και έχει δεχθεί 865