Το μίτινγκ της Μαδρίτης που είναι μέρος του κοντινένταλ του (αργυρή κατηγορία) δε θα διεξαχθεί φέτος μετά από ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας.
To συγκεκριμένο μίτινγκ είχε προγραμματιστεί για τις 19 Ιουνίου και ήταν από τα μίτινγκ που κάθε χρόνο έχει και ελληνικές συμμετοχές. Όμως το δημοτικό συμβούλιο της Μαδρίτης συμφώνησε με την την περιφέρεια και την ομοσπονδία και αποφασίστηκε η ακύρωση για το 2021 λογω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από την επιδημία του κορονοϊού. «Περιμέναμε μέχρι την ακύρωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, σε περίπτωση που έπρεπε οι ελίτ αθλητές μας να χρειάζονται αγώνα. Από τη στιγμή που ακυρώθηκε το ευρωπαϊκό δεν είχε νόημα η διεξαγωγή του μίτινγκ», δήλωσε πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας στίβου, Ραούλ Σαπάδο στην AS.
Η επανεκκίνηση του στίβου στην Ισπανία παραμένει άγνωστη. Χωρίς το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα όμως και χωρίς διεθνείς αγώνες. αν υπάρξει σεζόν αυτή θα αργήσει να ξεκινήσει.