Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ 2025: Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ κατέγραψε ο Ντούμας!

Published

on

Ο τελικός των 200μ πρόσθιο στο διεθνές μίτινγκ του Ακρόπολις ήταν γρήγορος και με πολύ καλό ανταγωνισμό και βοήθησε τον Βαγγέλη Ντούμα να σημειώσει πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων και παίδων.

της Ελισάβετ Γρηγοριάδου
[email protected]

Ούτε πέντε μήνες δεν άντεξε το 2:12.28 που είχε καταγράψει ο Ντούμας και αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων και παίδων. Πριν από λίγο ο κολυμβητής του Ολυμπιακού τερμάτισε στην δεύτερη θέση με χρόνο 2:11.99 στα 200μ πρόσθιο, πίσω μόνο από τον Ντορούκ Γιογκουρτσόγλου (Τουρκία) με το 2:11.34. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Σάββας Θώμογλου με 2:12.57, ενώ καλό αγώνα έκανε και ο Μάριος Ζαφειρόπουλος με το 2:12.59, επίδοση που αποτελεί όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 (2:12.93).

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr