Connect with us

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αμερικάνικη πρεμιέρα για Κουτσουβέλη

Published

on

Από τις σκυταλοδρομίες του Νορθ Τέξας ξεκίνησε τη σεζόν η Ελεάννα Κουτσουβέλη η οποία από τον Αύγουστο έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ και τον πανεπιστήμιο του Χιούστον.

Η 19χρονη Ελληνίδα κολυμβήτρια, αγωνίστηκε με την ομάδα των Κούγκαρς στη σκυταλοδρόμια 300 γιάρδων ύπτιο. Με τις συναθλήτριες της, Τζάσμιν Γουίλιαμς και Ντοροτέα Μπέντντζανεκ τερμάτισαν δεύτερες με χρόνο 2:53.31. Το τρίδυμο των Κούγκαρς βρέθηκε, 0,49 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω από την ομάδα του Νορθ Τέξας.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr