Connect with us

ΣΤΙΒΟΣ

Αμφίβολος ο Λαβιλενί για τη Γλασκόβη

Published

on

Μετά τον Ντουπλάντις και τον Μοργκούνοφ που έθεσαν εαυτόν εκτός ευρωπαϊκού κλειστού και ο Ρενό Λαβιλενί είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει από τη Γλασκόβη.

Χωρίς μεταλλιούχο από το ευρωπαϊκό του ανοιχτού θα μείνει η αντίστοιχη διοργάνωση του κλειστού στίβου καθώς η συμμετοχή του Λαβιλενί είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Ο Γάλλος επικοντιστής που δε συμμετείχε το 2017 στο Βελιγράδι (όπως και οι Ντουπλάντις – Μοργκούνοφ) έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο που τον ανάγκασαν να μην αγωνιστεί στο μίτινγκ του Παρισιού. Ο ίδιος δηλώνει πως δε θέλει να χάσει τη Γλασκόβη όμως δεν πρόκειται να κάνει ότι και στο παρελθόν που αψηφούσε τον πόνο για να αγωνιστεί. «Θα πρέπει να είμαι έτοιμος 100% για να αγωνιστώ στο ευρωπαϊκό του κλειστού. Ο προπονητής μου δε θέλει να με βλέπει με ένα πόδι και να κάνουμε ότι στο παρελθόν που αγωνιζόμουν παρά τους πόνους. Αυτή τη φορά θα προσέξω τον εαυτό μου και πιστεύω ότι σε 2-3 εβδομάδες θα είμαι έτοιμος σωματικά» τόνισε ο Λαβιλενί που ελπίζει να προλάβει στο ευρωπαϊκό κλειστού όπου έχει τέσσερα συνεχόμενα χρυσά μετάλλια από το 2009 μέχρι το 2015.

Οι απόψεις - editorial που δημοσιεύονται στο Sportsfeed απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του Sportsfeed το οποίο τηρεί πιστά τις αρχές της ελευθεροτυπίας: Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης. Copyright © 2022 Sportsfeed.gr